LUDOVIC ORBAN, VIZITĂ ELECTORALĂ LA BRANIȘTEA ȘI COJASCA! ORBAN: „BRANIȘTEA NU E MOȘIA LUI ȚACHIANU!”

Prima pagină » Politica » LUDOVIC ORBAN, VIZITĂ ELECTORALĂ LA BRANIȘTEA ȘI COJASCA! ORBAN: „BRANIȘTEA NU E MOȘIA LUI ȚACHIANU!”

Ludovic Orban, președintele PNL, s-a aflat miercuri în vizită electorală la Braniștea și la Cojasca. Orban a venit la Braniștea pentru a-l susține pe Mihai Vișinescu, candidatul PNL pentru postul de primar al comunei Braniștea.

“Braniștea probabil este considerate de Țachianu un fel de feudă a lui și-și imaginiează că probabil oamenii n-au discernământ și că nu votează cu capul lor, nu-ți poate imagina că poată să piardă această feudă. Braniștea este a locuitorilor din Braniștea, nu a lui Țachianu, nici a lu fi-su, nici a mafiei PSD” a subliniat Ludovic Orban la Braniștea. Liderul PNL a întărit din nou ideea că Mihai Vișinescu are sprijinul partidului, ceea ce ar garanta faptul că proiectele comunei vor primi sprijinul guvernamental. De la Braniștea, Orban a ajuns la Cojasca, unde s-a întâlnit cu susținătorii echipei PNL pentru consiliul local Cojasca.  

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

SENIORII DIN PSD GĂEȘTI, SĂRBĂTORIȚI DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A VÂRSTNICILOR

Deputatul Carmen Holban, vești excelente privind copiii și proaspeții părinți. Indemnizația pentru gemeni și tripleți creste cu 50%, iar Dâmbovița va avea spital de pediatrie super modern

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL COMUNEI ANINOASA, A PREZENTAT PROINCIPALELE PROIECTE LA CARE SE LUCREAZĂ ÎN ACEST MOMENT ÎN COMUNĂ

CONDUCEREA PSD, ÎNTÂLNIRE CU ORGANIZAȚIA DE LA MORENI, UNA DINTRE CELE MAI PUTERNICE DIN JUDEȚ

CORNELIU ȘTEFAN: ” LA GĂEȘTI AVEM O ECHIPĂ PUTERNICĂ, IAR ALEXANDRU IORGA VA CÂȘTIGA ALEGERILE!”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.