LUDOVIC ORBAN, VIZITĂ ELECTORALĂ LA BRANIȘTEA ȘI COJASCA! ORBAN: „BRANIȘTEA NU E MOȘIA LUI ȚACHIANU!”

Prima pagină » Politica » LUDOVIC ORBAN, VIZITĂ ELECTORALĂ LA BRANIȘTEA ȘI COJASCA! ORBAN: „BRANIȘTEA NU E MOȘIA LUI ȚACHIANU!”

Ludovic Orban, președintele PNL, s-a aflat miercuri în vizită electorală la Braniștea și la Cojasca. Orban a venit la Braniștea pentru a-l susține pe Mihai Vișinescu, candidatul PNL pentru postul de primar al comunei Braniștea.

“Braniștea probabil este considerate de Țachianu un fel de feudă a lui și-și imaginiează că probabil oamenii n-au discernământ și că nu votează cu capul lor, nu-ți poate imagina că poată să piardă această feudă. Braniștea este a locuitorilor din Braniștea, nu a lui Țachianu, nici a lu fi-su, nici a mafiei PSD” a subliniat Ludovic Orban la Braniștea. Liderul PNL a întărit din nou ideea că Mihai Vișinescu are sprijinul partidului, ceea ce ar garanta faptul că proiectele comunei vor primi sprijinul guvernamental. De la Braniștea, Orban a ajuns la Cojasca, unde s-a întâlnit cu susținătorii echipei PNL pentru consiliul local Cojasca.  

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

SCANDALUL GUNOAIELOR DIN GĂEȘTI IA AMPLOARE! ALEXANDRU IORGA FACE ACUZAȚII GRAVE LA ADRESA EDILULUI! “Credeți că oamenii nu văd sau nu ştiu că maşinile primăriei, ale cuscrului dumneavostră, transportă ilegal gunoi menajer pe care îl acoperă cu deşeu vegetal şi apoi îl aruncă pe câmp? ”

ACUZAȚII GRAVE LA LUNGULEȚU! CANDIDATUL PNL AR FI OFERIT BANI ÎN SCHIMBUL PROMISIUNII CĂ VA FI VOTAT! CETĂȚEANUL CĂRUIA I S-AR FI OFERIT MITA A MERS LA POLIȚIE UNDE A DAT DECLARAȚII!

SE ASCUT “CUȚITELE” ELECTORALE LA GĂEȘTI! ALEXANDRU IORGA, CANDIDATUL PSD, ÎL INVITĂ PE PRIMARUL GĂEȘTIULUI LA O DEZBATERE PUBLICĂ, LIVE CU GĂEȘTENII – VIDEO!

ALEXANDRU IORGA: “Nu mai putem accepta o administrație care minte, care vopsește gardul și ascunde gunoiul sub preș!”

GABRIEL PURCARU ȘI-A DEPUS CANDIDATURA PENTRU FUCNȚIA DE PRIMAR AL MUNICIPIULUI MORENI!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.