LUCRĂRI AMPLE PE MAI MULTE STRĂZI DIN VIFORÂTA, PENTRU EXTINDEREA REȚELEI DE CANALIZARE

Prima pagină » Administratie » LUCRĂRI AMPLE PE MAI MULTE STRĂZI DIN VIFORÂTA, PENTRU EXTINDEREA REȚELEI DE CANALIZARE

Se lucrează la foc continuu la Aninoasa pentru extindere a rețelei de canalizare pe cinci străzi din satul Viforâta. Este vorba despre Fundătura Doctor Petrescu, străzile Cișmea, Aleea Sinaia, Solarino și Stânjeneilor. Proiectul este finanțat din bugetul local.

“Este vorba despre un proiect de extindere a rețelei de canalizare în satele Aninoasa și Viforâta, pe străzi unde nu reușisem să aducem canalizarea până în prezent. Este vorba despre un proiect realizat 100% din bugetul local, care vizează intervenția pe un număr de cinci străzi. Deja am depășit procentual 30% din lucrare și sperăm ca în două luni să finalizăm acest proiect. ”a declarat primarul Vlăduț Niculae.

Ediul a menționat că în acetse momente se află în faza de licitație un nou proiect. Este vorba despre asfaltarea unui număr de cinci străzi din satul Săteni, proiect în asociere cu Consiliul Județean Dâmbovița. Un alt lot de străzi din Săteni, Viforâta și Aninoasa va fi asfaltat pe un alt proiect demarat de către primăria Aninoasa.

Primarul Vlăduț Nicoale a pregătit mai multe proiecte de dezvolare pentru comună, însă acum așteaptă deschiderea liniilor de finanțare.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ACȚIUNE DE COLECTARE DEȘEURI PERICULOASE,ÎN TÂRGOVIȘTE

SISTEM DE ILUMINAT NOU ȘI MODERN PE 64 DE STRĂZI ȘI 55 DE PARCĂRI DIN TÂRGOVIȘTE

CORNELIU ȘTEFAN: “Lucrările de modernizare a drumului județean DJ 71 sunt pe ultima sută de metri”

Lucrări avansate la construcția sălii de sport din campusul Universității „Valahia” din Târgoviște.

MAI MULTE STRĂZI DIN TITU VOR AVEA SISTEM NOU DE EVACUARE A APELOR PLUVIALE! PRIMARUL TRAIAN NICULAE A SEMNAT CONTRACTUL!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.