LUCRĂRI AMPLE DE REABILITARE ȘI IGIENIZARE LA INSTITUȚIILE DE ÎNVĂȚĂMÂNT DIN DOBRA

Școlile din comuna Dobra au intrat într-un amplu proiect de reabilitare și igineizare. Primăria Dobra are depuse mai multe proiecte pentru reabilitarea complexă a instituțiilor de învățământ din comună prin Ministrul Mediului, prin Programul de eficientizare energetică și prin Programul Național de Reziliență și Redresare, însă, pentru că acestea întârzie, primarul Daniel Nica a hotărât să demareze lucrările de igienizare cu fonduri proprii, pentru că noul an șoclar se apropie cu pași repezi.

„Pentru că începerea noului an școlar se apropie cu pași repezi, iar elevii din comuna noastră se vor reîntoarce în bănci,  am demarat lucrările de reabilitare și igienizare la școlile din comuna noastră! Este de datoria noastră să le asigurăm condiții cât mai bune copiilor noștri. Vreau să vă anunț din nou că instituțiile de învățământ din comuna noastră vor intra într-un amplu proces de reabilitare,  pentru acest lucru avem depuse deja proiecte la Ministrul Mediului, prin Programul de eficientizare energetică și Programul Național de Reziliență și Redresare . Nu ne vom opri aici și vom continua să accesăm fonduri pentru dezvoltarea sistemului educațional în comuna noastră!” a relatat Daniel Nica, primarul comunei Dobra.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze:

PRIMĂRIA CRÂNGURILE anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiție ”Teren sintetic Pătroaia Vale”

PRIMĂRIA COMUNEI CRÂNGURILE Astăzi, 23.09.2022 Primăria comunei Crângurile, anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării indicatorilor

Citeste in continuare »

PRIMĂRIA CRÂNGURILE: ANUNȚĂ DESCHIDEREA PROCEDURII DE TRANSPARENȚĂ PENTRU PROIECT HOTĂRÂRE PRIVIND APROBAREA ACTUALIZĂRII INDICATORILOR TEHNICO-ECONOMICI PENTRU OBIECTIVUL DE INVESTIȚII “TEREN SINTETIC PĂTROAIA VALE”

A N U N Ț PRIMĂRIA COMUNEI CRÂNGURILE Astăzi, 22.09.2022 Primăria comunei Crângurile, anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de

Citeste in continuare »