LUCRĂRI AMPLE DE REABILITARE ȘI IGIENIZARE LA INSTITUȚIILE DE ÎNVĂȚĂMÂNT DIN DOBRA

Prima pagină » Actualitate » LUCRĂRI AMPLE DE REABILITARE ȘI IGIENIZARE LA INSTITUȚIILE DE ÎNVĂȚĂMÂNT DIN DOBRA

Școlile din comuna Dobra au intrat într-un amplu proiect de reabilitare și igineizare. Primăria Dobra are depuse mai multe proiecte pentru reabilitarea complexă a instituțiilor de învățământ din comună prin Ministrul Mediului, prin Programul de eficientizare energetică și prin Programul Național de Reziliență și Redresare, însă, pentru că acestea întârzie, primarul Daniel Nica a hotărât să demareze lucrările de igienizare cu fonduri proprii, pentru că noul an șoclar se apropie cu pași repezi.

„Pentru că începerea noului an școlar se apropie cu pași repezi, iar elevii din comuna noastră se vor reîntoarce în bănci,  am demarat lucrările de reabilitare și igienizare la școlile din comuna noastră! Este de datoria noastră să le asigurăm condiții cât mai bune copiilor noștri. Vreau să vă anunț din nou că instituțiile de învățământ din comuna noastră vor intra într-un amplu proces de reabilitare,  pentru acest lucru avem depuse deja proiecte la Ministrul Mediului, prin Programul de eficientizare energetică și Programul Național de Reziliență și Redresare . Nu ne vom opri aici și vom continua să accesăm fonduri pentru dezvoltarea sistemului educațional în comuna noastră!” a relatat Daniel Nica, primarul comunei Dobra.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

UN ANGAJAT AL PRIMĂRIEI CREVEDIA S-A ELECTROCUTAT ÎN TIMP CE LUCRA LA REȚEAUA DE IULUMINAT PUBLIC

ACȚIUNE DE COLECTARE DEȘEURI PERICULOASE,ÎN TÂRGOVIȘTE

ACCIDENT PE DN72A, LA GHEBOIENI! UN ȘOFER A INTRAT CU MAȘINA ÎNTR-UN GARD

UN PREOT DIN DÂMBOVIȚA CAUTĂ O FAMILIE CĂREIA SĂ-I DONEZE CASA BUNICILOR! “E DOAR UN BINE PE CARE ÎL FAC PENTRU BINELE PE CARE L-AM PRIMIT ȘI EU!”

CAMERA DE COMERȚ A ORGANIZAT CONFERINȚA “INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ ÎN BUSINESS: TENDINȚE ȘI PROVOCĂRI”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.