LUCIENI: S-A SEMNAT CONTRACTUL DE FINANȚARE PENTRU INFIINȚARE REȚEA DE CANALIZARE MENAJERĂ ÎN SATUL OLTENI

Prima pagină » Actualitate » LUCIENI: S-A SEMNAT CONTRACTUL DE FINANȚARE PENTRU INFIINȚARE REȚEA DE CANALIZARE MENAJERĂ ÎN SATUL OLTENI

Încă un proiect important pentru comuna Lucieni prinde contur! Primarul Marius Vasile Tița a semnat contractul de finanțare pentru realizarea obiectivului de investiţii” Înființare rețea de canalizare menajeră în satul Olteni,comuna Lucieni, județul Dâmboviţa”. Valoarea totală a investiției este de 4.333.746,12 lei, iar finanțarea se realizează prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”.

“Ieri,6 Decembrie  2022, a fost semnat contractul de finanțare pentru Programul Național de investiții “Anghel Saligny” pentru categoria de investiţii “Sisteme de canalizare și stații de epurare a apelor uzate, inclusiv canalizare pluvială și sisteme de captare a apelor pluviale”.  Obiectul contractului îl constituie alocarea unei finanțări din bugetul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației pentru realizarea obiectivului de investiţii” Înființare rețea de canalizare menajeră în satul Olteni,comuna Lucieni,județul Dâmboviţa.Valoarea totală a investiției este de 4.333.746,12 lei, iar valoarea finanțată de MDLPA este de 4.000.000,00 lei.”  a anunțat Marius Vasile Tița, primarul comunei Lucieni.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

BABEL FAST, PROGRAMUL ZILEI DE 6 IUNIE

BABEL FAST, PROGRAMUL ZILEI DE LUNI, 5 IUNIE

BABEL FAST! PROGRAMUL ZILEI DE DUMINICĂ, 4 IUNIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

FUEGO, CONCERT EXTRAORDINAR ÎN ACEASTĂ SEARĂ, LA TÂRGOVIȘTE, DE ZILELE JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.