LUCIENI: MESAJUL PRIMARULUI MARIUS TIȚA, LA DESCHIDEREA NOULUI AN ȘCOLAR

Prima pagină » Administratie » LUCIENI: MESAJUL PRIMARULUI MARIUS TIȚA, LA DESCHIDEREA NOULUI AN ȘCOLAR

Un nou an școlar a început în comuna Lucieni, iar ca orice început și aceasta zi a fost încărcată de emoții pentru elevi, părinți și profesori.

Edilul comunei, Marius Tita, a participat la festivitatea de deschidere a noului an școlar, la școala din Lucieni, ocazie cu care le-a adresat următorul mesaj:

„La început de an nou școlar, vă doresc tuturor elevilor un an plin de reușite și de învățături bune, să vă respectați profesorii, să-i urmați cu încredere pe cei demni de admirat și să vă iubiți părinții apreciind eforturile lor de a vă oferi tot ce e mai bun și răsplătindu-i cu câte o bucurie.

Profesorilor le doresc spor în munca lor, răbdare și cât mai multă înțelepciune pentru a forma cât mai frumos elevii pe care îi au! Succes și un an nou școlar cât mai bun!

Doamne ajută și să auzim numai de bine!”.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PROIECTE FĂRĂ PRECEDENT IMPLEMENTATE ÎN COMUNA COBIA, CONDUSĂ DE PRIMARUL MARIN MANDA

CORNEȘTI: PRIMARUL RADU STANCU, VIZITĂ LA INVESTIȚII IMPORTANTE DIN COMUNĂ, AFLATE ÎN IMPLEMENTARE

CORNELIU ȘTEFAN: “Avem undă verde pentru a începe, în cel mai scurt timp, lucrările de extindere la 4 benzi a DN71, Bâldana – Târgoviște ”

GURA FOII! ÎNCEP LUCRĂRILE PENTRU INTRODUCEREA REȚELELOR DE APĂ ȘI CANALIZARE! CE ALTE PROIECTE SE AFLĂ ÎN CURS DE IMPLEMENTARE! VIDEO!

PRIMĂRIA TITU ANUNȚĂ ÎNTRERUPEREA CURENTULUI ELECTRIC ÎN MAI MULTE ZONE DIN ORAȘ!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.