LUCIENI! AU DEMARAT LUCRĂRILE LA PROIECTUL CREȘTEREA EFICIENȚEI ENERGETICE A INFRASTRUCTURII DE ILUMINAT PUBLIC

Prima pagină » Administratie » LUCIENI! AU DEMARAT LUCRĂRILE LA PROIECTUL CREȘTEREA EFICIENȚEI ENERGETICE A INFRASTRUCTURII DE ILUMINAT PUBLIC

În comuna Lucieni a demarat un nou proiect important! Este vorba despre ”Creșterea Eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public în Comuna Lucieni”,acordat de Administrația Fondului pentru Mediu. Proiectul are o valoare de 535.531,39 lei cu TVA.

“Începănd de astăzi 26.02.2023,a început executarea lucrărilor pentru realizarea proiectului”Creșterea Eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public în Comuna Lucieni”,acordat de Administrația Fondului pentru Mediu,în valoare de 535.531,39 lei cu TVA. Vreau să mulțumesc pentru susținerea și buna colaborare domnului Președinte al Consiliului Județean, domnul Corneliu Ștefan și domnului Președinte al AFM,Laurențiu- Adrian Neculăescu!” a anunțat Marius Vasile Tița, primarul comunei Lucieni.

  Prezentul contract cuprinde:

-lucrări electrice de instalare aparate de iluminat stradal cu LED,integrate într-un sistem de telegestiune cu comunicație wireless inclusiv dispozitiv de fixare pe stâlp = 257 bucăți(16 buc.=70W,129 buc.= 40W,112 buc.=20W);

-lucrări electrice de instalare sistem de telegestiune pri montare controller pentru telegestiune la nivel de aparate iluminat= 257 buc.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.