Luciana Cristea, vicepreședintele Consiliului Județean, continuă să ajute copiii abandonați de părinți

Deși sărbătorile au trecut și mulți se gândesc să facă gesturi caritabile doar în această perioadă, uite că există și oameni cu suflet care sunt alături de cei nevoiași tot timpul. Luciana Cristea, vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița a făcut o nouă donație pentru copiii din centrele de plasament din cadrul DGASPC Dâmbovița.

“Oamenii cu suflet mare sunt alături de noi, nu doar de sărbători, ci în fiecare zi din an! Doamna Vicepreședinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cristea, este permanent aproape de micuții aflați în grija Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița! A adus 17 birouri pentru copiii din centrele aflate în subordinea instituției, atât de necesare pentru efectuarea temelor și pentru unele dintre activitățile recreative. Îi mulțumim din suflet doamnei Luciana Cristea pentru generozitate și pentru că este mereu alături de micuții care nu au avut norocul să crească în familia naturală!” a transmis conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița.

Luciana Cristea a făcut numeroase donații pentru cei nevoiași, iar înainte de sărbători a mers încărcată cu daruri la copiii și adulții din centrele DGASPC Dâmbovița. Atunci a aflat și că cei mici au nevoie de birouri, așă că n-a stat prea mult pe gânduri și a rezolvat imediat aceste lipsuri.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze: