LUCIANA CRISTEA, NOUA PREȘEDINTĂ A FEMEILOR SOCIAL DEMOCRATE DIN TÂRGOVIȘTE

Astăzi au avut loc alegeri în cadrul Organizației de Femei a PSD Târgoviște!
O organizație puternică, implicată în viața municipiului Târgovişte datorită determinării și seriozității doamnelor și domnișoarelor care fac parte din OFSD Târgoviște. Organizația va fi condusă de acum de tânăra și ambițioasa Luciana Cristea, vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița.


“Cele peste 200 de membre prezente la conferința de alegeri au hotărât astăzi ca organizația să fie condusă, pentru următorii 4 ani, de Luciana Cristea.
Îi mulțumesc doamnei deputat Carmen Holban pentru tot ceea ce a făcut pentru OFSD Târgoviște.
În ceea ce privește noua conducere a organizației, aceasta trebuie să mențină trendul crescător pe care OFSD Târgoviște îl are în ultimii ani.
Felicitări, Luciana Cristea!
Mulțumim, Carmen Holban!” transmite Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița.

“Mulțumesc tuturor colegelor pentru încrederea acordată! Nu am să le dezamăgesc! Știu că, împreună, suntem mult mai puternice! Mulțumesc, Carmen Holban, pentru tot ceea ce ai realizat împreună cu echipa OFSD Târgoviște!
Un nou început!” a transmis Luciana Cristea,noua președintă a femeilor social democrate din Târgoviște

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze:

PRIMĂRIA BĂLENI, APEL DE PROIECT ”INFIINȚAREA UNUI CENTRU DE COLECTARE A DESEURILOR PRIN APORT VOLUNTAR IN COMUNA BALENI, JUDETUL DAMBOVITA”

COMUNICAT DE PRESĂ “PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”                                                                                                      Comuna Baleni, martie 2023 ”INFIINȚAREA UNUI CENTRU DE COLECTARE A DESEURILOR PRIN APORT VOLUNTAR IN COMUNA BALENI, JUDETUL DAMBOVITA”

Citeste in continuare »