LUCIANA CRISTEA, NOUA PREȘEDINTĂ A FEMEILOR SOCIAL DEMOCRATE DIN TÂRGOVIȘTE

Prima pagină » Politica » LUCIANA CRISTEA, NOUA PREȘEDINTĂ A FEMEILOR SOCIAL DEMOCRATE DIN TÂRGOVIȘTE

Astăzi au avut loc alegeri în cadrul Organizației de Femei a PSD Târgoviște!
O organizație puternică, implicată în viața municipiului Târgovişte datorită determinării și seriozității doamnelor și domnișoarelor care fac parte din OFSD Târgoviște. Organizația va fi condusă de acum de tânăra și ambițioasa Luciana Cristea, vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița.


“Cele peste 200 de membre prezente la conferința de alegeri au hotărât astăzi ca organizația să fie condusă, pentru următorii 4 ani, de Luciana Cristea.
Îi mulțumesc doamnei deputat Carmen Holban pentru tot ceea ce a făcut pentru OFSD Târgoviște.
În ceea ce privește noua conducere a organizației, aceasta trebuie să mențină trendul crescător pe care OFSD Târgoviște îl are în ultimii ani.
Felicitări, Luciana Cristea!
Mulțumim, Carmen Holban!” transmite Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița.

“Mulțumesc tuturor colegelor pentru încrederea acordată! Nu am să le dezamăgesc! Știu că, împreună, suntem mult mai puternice! Mulțumesc, Carmen Holban, pentru tot ceea ce ai realizat împreună cu echipa OFSD Târgoviște!
Un nou început!” a transmis Luciana Cristea,noua președintă a femeilor social democrate din Târgoviște

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

SCANDALUL GUNOAIELOR DIN GĂEȘTI IA AMPLOARE! ALEXANDRU IORGA FACE ACUZAȚII GRAVE LA ADRESA EDILULUI! “Credeți că oamenii nu văd sau nu ştiu că maşinile primăriei, ale cuscrului dumneavostră, transportă ilegal gunoi menajer pe care îl acoperă cu deşeu vegetal şi apoi îl aruncă pe câmp? ”

ACUZAȚII GRAVE LA LUNGULEȚU! CANDIDATUL PNL AR FI OFERIT BANI ÎN SCHIMBUL PROMISIUNII CĂ VA FI VOTAT! CETĂȚEANUL CĂRUIA I S-AR FI OFERIT MITA A MERS LA POLIȚIE UNDE A DAT DECLARAȚII!

SE ASCUT “CUȚITELE” ELECTORALE LA GĂEȘTI! ALEXANDRU IORGA, CANDIDATUL PSD, ÎL INVITĂ PE PRIMARUL GĂEȘTIULUI LA O DEZBATERE PUBLICĂ, LIVE CU GĂEȘTENII – VIDEO!

ALEXANDRU IORGA: “Nu mai putem accepta o administrație care minte, care vopsește gardul și ascunde gunoiul sub preș!”

GABRIEL PURCARU ȘI-A DEPUS CANDIDATURA PENTRU FUCNȚIA DE PRIMAR AL MUNICIPIULUI MORENI!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.