LOCUITORII DIN LUCIENI AU SĂRBĂTORIT, DUMINICĂ, ZIUA COMUNEI! VIDEO!

Prima pagină » Administratie » LOCUITORII DIN LUCIENI AU SĂRBĂTORIT, DUMINICĂ, ZIUA COMUNEI! VIDEO!

Duminică, Lucieniul a îmbrăcat straie de sărbătoare! Localnicii, alături de reprezentanții primăriei și de invitați de seamă, au sărbătorit  Ziua Comunei! Evenimentul  a înregistrat și în acest an un real succes, mii de localnici alegănd să petreacă alături de artiștii care au fost prezenți în acest an la frumosul eveniment. Au urcat pe scenă: talente locale, grupuri de dansatori, Arsenie Țiple, Cristina Dan, Yuriy Țiple, Sebi David, Nicolae Datcu, Cristina Turcu Preda și Dorina Popa. 

Și în acest an, la Lucieni au ajuns și invitați din conducerea județului, care au dorit să petreacă alături de locuitorii comunei Lucieni în acestă zi importantă și să le transmită acestora gândurile lor bune. La Lucieni au ajuns anul acesta Claudia Gilia, prefectul județului Dâmbovița, Carmen Holban, deputat, Mihai Istrate, consilier județean, Cornel Vișoinau, directorul general al Fabricii de Armament de la Dragomirești, consilierul municipal târgoviștean Costin Cozma, Bogdan Tița, primarul comunei Ulmi, și Vasile Grădinaru, primarul comunei Raciu.

În acest an , Primăria Lucieni și Consiliul Local au acordat titlul de “Cetățean de Onoare” cunoscutului profesor de matematică George Pașol (Savian Mur), fiu al satului.

Petrecerea a durat până la lăsarea întunericului și s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii.

Evenimentul a fost organizat de Luxuria Events!

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ZILELE COMUNEI DĂRMĂNEȘTI VOR AVEA LOC ÎN ULTIMUL WEEKEND AL LUNII IULIE! CE ARTIȘTI VOR URCA PE SCENĂ!

FERMIERII DIN MORTENI, AFECTAȚI DE SECETĂ, POT DEPUNE SOLICITĂRI LA PRIMĂRIE PENTRU EVALUAREA PAGUBELOR

YNY SEBI, LORA, ELENA GHEORGHE ȘI MULȚI ALȚI ARTIȘTI VIN LA GĂEȘTI, PE 19 IULIE, DE ZIUA ORAȘULUI

O NOUĂ CAMPANIE DE COLECTARE A DEȘEURILOR VOLUMINOASE, LA PRODULEȘTI

APROAPE 400 DE ELEVI ȘI PROFESORI DIN TÂRGOVIȘTE AU FOST PREMIAȚI LA “GALA PERFORMANȚEI”, ORGANIZATĂ DE PRIMĂRIA TÂRGOVIȘTE

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.