LOCALNICII DIN PRODULEȘTI POT FACE ANALIZE MEDICALE GRATUIT LA EI ÎN COMUNĂ! ACEST LUCRU ESTE POSIBIL ÎN URMA UNUI PARTENERIAT ÎNCHEIAT ÎNTRE PRIMĂRIE ȘI O CLINICĂ MEDICALĂ

Prima pagină » Actualitate » LOCALNICII DIN PRODULEȘTI POT FACE ANALIZE MEDICALE GRATUIT LA EI ÎN COMUNĂ! ACEST LUCRU ESTE POSIBIL ÎN URMA UNUI PARTENERIAT ÎNCHEIAT ÎNTRE PRIMĂRIE ȘI O CLINICĂ MEDICALĂ

Primarul comunei Produlești, George Georgescu, vine cu o veste excelentă pentru locuitorii comunei! Aceștia vor putea face analize medicale gratuite, la ei în comună, în fiecare zi de marți. Acest lucru este posibil, după ce edilul s-a implicat și a reușit să încheie un parteneriat între Primăria Produlești și o clinică medicală. Primăria a pus la dispoziția clinicii medicale un spațiu modern în cadrul Dispensarului Medical din comună, unde se vor recolta analizele medicale.

“Cu deosebită considerație vă anunțăm că în fiecare zi de marți se va deplasa o echipă de la clinica medicală ST. LUKAS CLINIC SRL. ( conform Hotărârii Consiliului Local Produlești) care va efectua analize gratuite pentru locuitorii comunei.

Persoanele interesate cu privire la efectuarea acestor analize sunt rugate să fie prezente în fiecare zi de marți la Dispensarul Medical din comuna Produlești.

Pe viitor, în urma discuțiilor purtate la clinică, se are în vedere și deplasarea persoanelor care necesită mai multe investigații la sediul acestei clinici, deplasarea și celelalte investiții fiind gratuite. Vă așteptăm!” a anunțat George Georgescu, primarul comunei Produlești.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

BABEL FAST, PROGRAMUL ZILEI DE LUNI, 5 IUNIE

BABEL FAST! PROGRAMUL ZILEI DE DUMINICĂ, 4 IUNIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

FUEGO, CONCERT EXTRAORDINAR ÎN ACEASTĂ SEARĂ, LA TÂRGOVIȘTE, DE ZILELE JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

TÂRGOVIȘTE! MÂINE ÎNCEPE FESTIVALUL BABEL

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.