LIDERII PSD DÂMBOVIȚA, ALĂTURI DE LOCALNICII DIN COMUNELE CARE AU SĂRBĂTORIT DE ADORMIREA MAICII DOMNULUI

Prima pagină » Politica » LIDERII PSD DÂMBOVIȚA, ALĂTURI DE LOCALNICII DIN COMUNELE CARE AU SĂRBĂTORIT DE ADORMIREA MAICII DOMNULUI

“Echipa PSD Dâmbovița, în frunte cu președintele Corneliu Ștefan, a vizitat ieri comunele dâmbovițene aflate în sărbătoare: Bucșani. Cornești, Petrești, Potologi, Văleni Dâmbovița.  

Liderii social democrați, parlamentari, primari, consilieri județeni, au petrecut alături de locuitorii din fiecare zonă, le-au transmis cele mai bune gânduri, să aibă parte numai de bucurii, iar Sfânta Marie Mare, cea pe care o cinstim la această dată, să le lumineze casa și să-i țină sănătoși!

În aceste vremuri în care resimțim tot mai mult efectele globalizării, iar manifestările și obiceiurile populare par acoperite de consumerism, e nevoie de eforturi considerabile, de persoane dedicate acestor cauze de păstrare a portului popular, a tot ceea ce înseamnă patrimoniu tradițional românesc! “ au transmis reprezentanții PSD Dâmbovița

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PROIECTE FĂRĂ PRECEDENT IMPLEMENTATE ÎN COMUNA COBIA, CONDUSĂ DE PRIMARUL MARIN MANDA

PSD DÂMBOVIȚA: “Municipiul Moreni a fost, întotdeauna, în centrul atenției  echipei PSD Dâmbovița”

PSD DÂMBOVIȚA: “Situația trebuie să se schimbe în Găești, iar acest lucru poate fi realizat doar cu Alexandru Iorga la conducerea primăriei orașului”

CORNELIU ȘTEFAN: “Echipa PSD de la Primăria Târgoviște, condusă de Daniel Cristian Stan, este, de departe, cea mai performantă pe care municipiul nostru a avut-o în ultimii 30 de ani”

SENIORII DIN PSD GĂEȘTI, SĂRBĂTORIȚI DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A VÂRSTNICILOR

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.