LANȚUL DE SUPERMARKETURI DIANA INAUGUREAZĂ CEL DE-AL TREILEA  MAGAZIN DIN DÂMBOVIȚA, LA PICIOR DE MUNTE ! MÂINE ESTE  MAREA DESCHIDERE! PROMOȚII ȘI SURPRIZE PENTRU CLIENȚI!

Prima pagină » Actualitate » LANȚUL DE SUPERMARKETURI DIANA INAUGUREAZĂ CEL DE-AL TREILEA  MAGAZIN DIN DÂMBOVIȚA, LA PICIOR DE MUNTE ! MÂINE ESTE  MAREA DESCHIDERE! PROMOȚII ȘI SURPRIZE PENTRU CLIENȚI!

Magazinele DIANA își extind rapid rețeaua în județul Dâmbovița, inaugurând cel de-al treilea magazin! Marea deschidere va avea loc mâine, 23 aprilie, la orele 13:00, în comuna Dragodana, sat Picior de Munte, Calea Târgoviște, nr. 220. De mâine, noul magazin DIANA din Picior de Munte își așteaptă clienții cu prețuri prietenoase, promoții tentante și multe surprize!
Magazinele DIANA sunt o rețea românească de magazine, prezentă în topul Local Key Accounts din România și cu o experiență de peste 32 de ani în retail.

Rețeaua Magazine DIANA deține magazine în județele Vâlcea, Gorj, Dolj, Argeș, Olt și Dâmbovița,la Găești, Gura Ocniței și, mai nou, la Picior de Munte.

Clienții pot găsi aici  o sortimentație variată de produse care acoperă toate necesitățile de zi cu zi, dar și produse și preparate din carne DIANA.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PRIMĂRIA CRÂNGURILE, ANUNȚ DESCHIDERE PROCEDURĂ DE TRANSPARENȚĂ DECIZIONALĂ

GUN AL MADENCILIK INSAAT NAKLIYE VE TICARET ANONIM SIRKETI  ANKARA SUCURSALA CONSTANȚA, ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE AVIZ DE MEDIU

PRIMĂRIA ȘELARU, ANUNȚ CONCESIONARE TEREN

ACCIDENT MORTAL PE DN7! UN ȘOFER DIN LUNGULEȚU A DECEDAT! ALȚI DOI BĂRBAȚI AU FOST RĂNIȚI!

COMPANIA DE APĂ, REACȚIE DESPRE PROBLEMA APEI DE LA ANINOASA

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.