LANȚUL DE SUPERMARKETURI DIANA INAGUREAZĂ CEL DE-AL DOILEA  MAGAZIN DIN DÂMBOVIȚA, LA GURA OCNIȚEI! MÂINE ESTE  MAREA DESCHIDERE!

Prima pagină » Actualitate » LANȚUL DE SUPERMARKETURI DIANA INAGUREAZĂ CEL DE-AL DOILEA  MAGAZIN DIN DÂMBOVIȚA, LA GURA OCNIȚEI! MÂINE ESTE  MAREA DESCHIDERE!

Lanțul de magazine DIANA deschide cel de-al doilea magazin din județul Dâmbovița, după cel din orașul Găești. Acesta va funcționa în comuna Gura Ocniței, str. Principală, nr. 107, sat Gura Ocniței,, iar marea deschidere va avea loc mâine, 19 aprilie, la ora 13:00. Noul magazin DIANA își așteaptă clienții cu prețuri prietenoase, promoții tentante și multe surprize!
Magazinele DIANA sunt o rețea românească de magazine, prezentă în topul Local Key Accounts din România și cu o experiență de peste 32 de ani în retail.

Rețeaua Magazine DIANA deține magazine în județele Vâlcea, Gorj, Dolj, Argeș, Olt și Dâmbovița.

Cu o sortimentație variată ce acoperă toate necesitățile de zi cu zi ale consumatorilor, dar și cu o gamă extinsă de produse și preparate din carne DIANA, rețeaua de magazine DIANA își propune să devină top of mind al clienților în zonele în care activează, oferind prețuri corecte și o experiență de shopping cât mai plăcută.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

DOUĂ INVESTIȚII IMPORTANTE, INAUGURATE LA BĂLENI, ÎN PREZENȚA PREȘEDINTELUI CONSILIULUI JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA – VIDEO!

BUCȘANI: INVESTIȚII FĂRĂ PRECEDENT ÎN ȘCOALA DIN SATUL RĂȚOAIA! TOT ÎN RĂȚOAIA SE LUCREAZĂ ȘI LA REȚEAUA DE CANALIZARE

CASA DE PENSII DÂMBOVIȚA FACE ANGAJĂRI! DETALIILE, ÎN ARTICOL!

S.C. DELTA RACOM IMPEX S.R.L., ANUNȚ ASUPRA LUĂRII DECIZIEI ETAPEI DE ÎNCADRARE

ȘACALII AU TERORIZAT LOCALNICII DIN PIETRARI! LA ULTIMUL ATAC AU UCIS MAI MULTE OI!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.