LANSARE ONLINE A COLECȚIEI VESTIMENTARE GĂEȘTI 2020-2021. AFLĂ AICI CE PREMIU POȚI SĂ CÂȘTIGI!

Prima pagină » Actualitate » LANSARE ONLINE A COLECȚIEI VESTIMENTARE GĂEȘTI 2020-2021. AFLĂ AICI CE PREMIU POȚI SĂ CÂȘTIGI!

Creatoarea de modă Ana Maria vine cu un concept inedit: promovarea Găeștiului printr-o paradă a modei oferită online. Designerul vestimentar a pregătit o colecție specială pentru a promova județul Dâmbovița și în mod sprcial orașul Găești, din care provine. Colecția „Găești 2020-2021 – Artă pentru modă și modă pentru artă” este creată chiar la atelierul din Găești, de echipa minunată pe care Ana Maria a strâns-o în jurul acestui concept, de la începutul acestui an.

Colecția urma să fie prezentată publicului de la Găești la finalul lunii noiembrie, înainte de sărbătorile de iarnă, însă noile restricții impuse de pandemie nu permit desfășurarea evenimentelor. Astfel, parada modei de la Găești se va transfera în online, cu un concurs de creativitate, pentru care creatoarea oferă ca premiu o rochie din această minunată colecție.

Ținutele vestimentare au și reduceri substanțiale, cu ocazia lansării colecției. Pe lângă reduceri, fiecare client primește un voucher pentru a beneficia ulterior de un bonus de fidelitate care înseamnă o altă reducere de 10% din prețul unui produs cumpărat, pentru fiecare voucher acumulat, după ce se finalizează actuala campanie de reduceri. Voucherele se primesc doar la produsele cumpărate.

Iată ce trebuie să faci, pentru a intra în concursul care îți poate aduce o rochie din colecție:

Pasul 1:

Intră pe site-ul https://ejolie.ro/black-frida  si pe pagina de facebook  https://www.facebook.com/ejolie.ro

Pasul 2:

Apasă butonul Share și trimite-ne un printscreen cu postarea pe contul tău de Facebook

Pasul 3:

Scrie-ne câteva rânduri despre colecția „Găești 2020-2021”, postează pe pagina de Facebook Ejolie.ro și trimite-ne printscreen

Pasul 4:

Alege-ți rochia preferată din cele 12 prezentate aici

Pasul 5:

Scrie în câteva rânduri de ce îti place, cu ce ocazie ai vrea s-o porți și ce îți inspiră. Trimite-ne printscreen.

Regulament:

Printscreen-urile se vor trimite în două etape – la început și la 5 zile de la data lansării concursului, prin email, la adresa  contact@ejolie.ro

Premiul se va acorda în funcție de numărul de like-uri pe care le va aduna fiecare postare, făcându-se suma acestora.

Concursul începe astăzi, duminică, 15 noiembrie 2020, la ora 20.00, iar data limită pentru strângerea celui mai mare număr de like-uri va fi vineri, 20 noiembrie 2020, ora 20.00.

Se va face suma numărului de like-uri de la cele 4 postări pe contul tău de Facebook (site-ul Ejolie.ro, pagina de Facebook Ejolie.ro, descrierea colecției „Găești 2020-2021” și descrierea rochiei preferate – aceasta din urmă fiind și premiul pentru câștigătorul concursului).

Succes!

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

DOUĂ INVESTIȚII IMPORTANTE, INAUGURATE LA BĂLENI, ÎN PREZENȚA PREȘEDINTELUI CONSILIULUI JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA – VIDEO!

BUCȘANI: INVESTIȚII FĂRĂ PRECEDENT ÎN ȘCOALA DIN SATUL RĂȚOAIA! TOT ÎN RĂȚOAIA SE LUCREAZĂ ȘI LA REȚEAUA DE CANALIZARE

CASA DE PENSII DÂMBOVIȚA FACE ANGAJĂRI! DETALIILE, ÎN ARTICOL!

S.C. DELTA RACOM IMPEX S.R.L., ANUNȚ ASUPRA LUĂRII DECIZIEI ETAPEI DE ÎNCADRARE

ȘACALII AU TERORIZAT LOCALNICII DIN PIETRARI! LA ULTIMUL ATAC AU UCIS MAI MULTE OI!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.