LA RĂZVAD, AUTORITĂŢILE LOCALE AU LUAT TOATE MĂSURILE PENTRU CA ELEVII SĂ ÎNCEAPĂ ŞCOALA ÎN DEPLINĂ SIGURANŢĂ

Prima pagină » Administratie » LA RĂZVAD, AUTORITĂŢILE LOCALE AU LUAT TOATE MĂSURILE PENTRU CA ELEVII SĂ ÎNCEAPĂ ŞCOALA ÎN DEPLINĂ SIGURANŢĂ

Emanuel Spătaru, primarul comunei Răzvad, a anunţat că atât şcoala din Răzvad, cât şi cea din Valea Voievozilor, proaspăt renovată, sunt pregătite să primească elevii în deplină siguranţă. Primăria s-a îngrijit ca toate materialele necesare îndeplinirii normelor de siguranţă impuse în timpul pandemiei, să ajungă în unităţile de învăţământ din comună.

“Ca în fieare an, şcolile din comuna Răzvad sunt pregătite, sunt puse la punct. La momentul de faţă, şcolile din Răzvad se situează în “scenariul galben”. Asta înseamnă că ciclul primar , cât şi clasele a VIII-a vor putea veni la şcoală în regim normal, iar ceilalţi vor învăţa în regim hibrid. Asta se întâmplă pentru că , în prezent, avem confirmate în comuna noastră 11 cazuri de covid. Sper ca numărul cazurior să scădă, iar copiii să-şi poată relua ciclul normal. Îi rog pe părinţi, mai mult ca niciodată, să încerce să ne fie alături în această perioadă, să ne dea o mână de ajutor pentru a-i  putea proteja cât mai mult pe copii. La momentul de faţă, toate şcolile sunt pregătie cu dezinfectant, cu măşti, cu trasee special amenajate, pentru a evita aglomeraţiile. Am făcut toate demersurile necesare pentru a aisgura un climat de siguranţă. Nu am omis nici de data aceasta pregătirile pe care le aveam pentru copii. Elevii vor fi aşteptaţi , la fel ca în fiecare an, cu rechizite. Vreau să vă spun că am reuşit să finalizăm şcoala de la Valea Voievozilor. De luni, copiii vor începe cursurile şi acolo, fără niciun fel de probleme.” a declarat primarul Emanuel Spătaru.

Pe lângă toate materialele pentru siguranţa elevilor, primăria se va ocupa şi de asigurarea măştilor de protecţie pentru cei mici. Administraţia din Răzvad nu are emoţii nici în cazul în care se va ajunge la susţinerea cursurilor online, pentru că, în urmă cu câteva luni, primarul a renunţat la organizarea zilelor comunei, iar de banii alocaţi pentru acest eveniment a cumpărat tablete cu internet pentru toţii elevii din comună dar şi laptopuri pentru profesori.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL DIN ANINOASA: “ VĂ MULȚUMESC PENTRU CĂ ZILNIC IMI DEMONSTRAȚI CĂ AM DEVENIT O CHIPĂ PUTERNICĂ, DE NEÎNVINS! ”

A FOST SEMNAT CONTRACTUL PENTRU CONSTRUIREA INSTALAȚIEI DE TRATARE A DEȘEURILOR DE LA ȘOTÂNGA! INVESTIȚIA SE RIDICĂ LA PESTE 94 DE MILIOANE DE EURO!

CORNELIU ȘTEFAN, BILANȚ LA TREI ANI DE CÂND CONDUCE CONSILIUL JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA

CRISTIAN STAN: “TÂRGOVIȘTEA NOASTRĂ SE TRANSFORMĂ ÎN FIECARE ZI. TÂRGOVIȘTEA NOASTRĂ ESTE ACASĂ!”

PALATUL ADMINISTRATIV DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA VA INTRA ÎNTR-UN PROCES DE MODERNIZARE INTEGRATĂ

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.