LA PUCIOASA SE VOR CONSTRUI TREI BLOCURI SOCIALE, SISTEMUL DE SUPRAVEGHERE VIDEO VA FI EXTINS IAR CLĂDIREA BIBLIOTECII VA FI MODERNIZATĂ

Prima pagină » Administratie » LA PUCIOASA SE VOR CONSTRUI TREI BLOCURI SOCIALE, SISTEMUL DE SUPRAVEGHERE VIDEO VA FI EXTINS IAR CLĂDIREA BIBLIOTECII VA FI MODERNIZATĂ

“În data de 14.05.2020, Primaria Pucioasa a semnat încă două contracte de finanțare în cadrul POR 2014 – 2020, Axa prioritară 13, acestea fiind primele doua semnate, din cele patru depuse!

Cele doua proiecte, foarte complexe sunt:

Primul proiect este „Reabilitarea, modernizarea și dotarea bibliotecii orășenești și reabilitarea, modernizarea și extinderea sistemului de supraveghere video în orașul Pucioasa”

Clădirea bibliotecii (în care funcţionează şi dispeceratul sistemului de supraveghere video), va fi reabilitată şi modernizată, scopul nostru fiind acela de a-i reda stralucirea acestei cladiri simbol a orasului!

Vor fi achiziţionate dotări necesare funcţionării bibliotecii la cele mai inalte standarde.

Totodata, se va amenaja o parcare pentru bibliotecă si se vor asigura utilităţile necesare pentru funcţionarea ei.

In plus, se vor amenaja spaţiile publice urbane din jurul clădirii dispeceratului/bibliotecii: alei pietonale, spaţii verzi, mobilier stradal, un suport parcare biciclete.

Valoarea acestui proiect este de 3.186.473,3 lei, iar cota de cofinanțare a UAT Oraș Pucioasa este de 2%.

Al doilea proiect este si mai important, in conditiile in care nu reusim sa devenim proprietari ai blocului Omnia, iar oamenii de acolo au nevoie de o solutie. Este vorba despre proiectul „Construire trei blocuri cu locuințe sociale în orașul Pucioasa și îmbunătățirea spațiilor urbane din zonă”

Așadar, vor fi construite 3 blocuri cu locuinţe sociale în oraşul Pucioasa, cu un număr total de 21 apartamente şi 27 garsoniere.

Se vor amenaja si: o parcare pentru blocuri, o platformă gospodărească şi un loc de joacă, se vor amenaja spaţiile publice urbane din zona blocurilor, spaţii verzi, vor fi reabilitate strazile Independenţei şi Glodeni 3 (Caloiesti) şi va fi construita o punte pietonală care leagă cele două străzi!

Valoarea proiectului este de 20.252.517,32lei din care cota de cofinanțare a UAT Oraș Pucioasa este tot de 2%.

Concluzia mea este simpla: Pucioasa incepe sa arate a oras, spre satisfactia noastra, a tuturor celor care am muncit “pe brânci” aproape patru ani de zile!” a anunțat pe Facebook, Ana Constantin, primarul orașului Pucioasa

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

EROII NEAMULUI, CINSTIȚI AȘA CUM SE CUVINE LA BUCȘANI

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.