LA PUCIOASA SE VA CONSTRUI UN BAZIN DE ÎNOT DE 30 DE MILIOANE DE LEI

Prima pagină » Administratie » LA PUCIOASA SE VA CONSTRUI UN BAZIN DE ÎNOT DE 30 DE MILIOANE DE LEI

Investițiile continuă în orașul Pucioasa! Primarul Constantin Ana a anunțat că va construi un bazin de înot de 30 de milioane de lei. Noua investiție va fi una de top și va avea o suprafață de 1289 mp.

“Astăzi, datorită lui David Popvici, avem incă o dovadă că si in România se poate face performanță!

Insă pentru acest lucru iți trebuie in primul rând infrastructură, pe lângă multiplele calități sportive.

Nu neapărat cu gândul la performanță (deși ne dorim acest lucru), luptând mai mult pentru mișcarea si sănătatea copiilor noștri, am reușit și am mai obținut finanțare pentru un proiect extraordinar:

Se pare că așteptarea noastră nu a fost in zadar, pentru că ne aflăm in situația in care vom fi intre primele 12 localități din țară care vor beneficia de noul tip de bazin de inot, gândit si proiectat mult mai ergonomic si net superior din punct de vedere al eficienței energetice, conform Ordinului de Ministru 1233/21.06.2022.

Acestă construcție impresionantă va avea o amprentă la sol de 1289 mp, o valoare totală a investiției de peste 30 milioane lei (!!!) și va fi amplasată pe strada Linistei, in spatele fostului Motel!

“Modest” cum mă știți, mă simt și ciudat să vă spun că pâna acum nu am ratat niciun obiectiv din cele asumate(chiar dacă unele sunt mai intârziate) – detalii suplimentare veți afla zilele următoare!

Sigur, toate acestea realizate in echipă! Echipă din care face parte mai ceva ca un locuitor al orașului si Corneliu Stefan, președintele CJDâmbovița, care a susținut (și) acest proiect important pentru comunitatea noastră!” a anunțat Constantin Ana, primarul orașului Pucioasa

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ACȚIUNE DE COLECTARE DEȘEURI PERICULOASE,ÎN TÂRGOVIȘTE

SISTEM DE ILUMINAT NOU ȘI MODERN PE 64 DE STRĂZI ȘI 55 DE PARCĂRI DIN TÂRGOVIȘTE

CORNELIU ȘTEFAN: “Lucrările de modernizare a drumului județean DJ 71 sunt pe ultima sută de metri”

Lucrări avansate la construcția sălii de sport din campusul Universității „Valahia” din Târgoviște.

MAI MULTE STRĂZI DIN TITU VOR AVEA SISTEM NOU DE EVACUARE A APELOR PLUVIALE! PRIMARUL TRAIAN NICULAE A SEMNAT CONTRACTUL!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.