LA PUCIOASA SE VA CONSTRUI UN BAZIN DE ÎNOT DE 30 DE MILIOANE DE LEI

Investițiile continuă în orașul Pucioasa! Primarul Constantin Ana a anunțat că va construi un bazin de înot de 30 de milioane de lei. Noua investiție va fi una de top și va avea o suprafață de 1289 mp.

“Astăzi, datorită lui David Popvici, avem incă o dovadă că si in România se poate face performanță!

Insă pentru acest lucru iți trebuie in primul rând infrastructură, pe lângă multiplele calități sportive.

Nu neapărat cu gândul la performanță (deși ne dorim acest lucru), luptând mai mult pentru mișcarea si sănătatea copiilor noștri, am reușit și am mai obținut finanțare pentru un proiect extraordinar:

Se pare că așteptarea noastră nu a fost in zadar, pentru că ne aflăm in situația in care vom fi intre primele 12 localități din țară care vor beneficia de noul tip de bazin de inot, gândit si proiectat mult mai ergonomic si net superior din punct de vedere al eficienței energetice, conform Ordinului de Ministru 1233/21.06.2022.

Acestă construcție impresionantă va avea o amprentă la sol de 1289 mp, o valoare totală a investiției de peste 30 milioane lei (!!!) și va fi amplasată pe strada Linistei, in spatele fostului Motel!

“Modest” cum mă știți, mă simt și ciudat să vă spun că pâna acum nu am ratat niciun obiectiv din cele asumate(chiar dacă unele sunt mai intârziate) – detalii suplimentare veți afla zilele următoare!

Sigur, toate acestea realizate in echipă! Echipă din care face parte mai ceva ca un locuitor al orașului si Corneliu Stefan, președintele CJDâmbovița, care a susținut (și) acest proiect important pentru comunitatea noastră!” a anunțat Constantin Ana, primarul orașului Pucioasa

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze: