LA PRODULEȘTI ÎNCEPE CONSTRUIREA UNUI NOU CENTRU MEDICAL MODERN! PRIMARUL ANUNȚĂ MUTAREA CABINETELOR MEDICALE ȘI A FARMACIEI ÎN SEDIUL GRĂDINIȚEI, PE PERIODA LUCRĂRILOR!

La Produlești, continuă proiectele pentru dezvoltarea comunei! Primarul George Georgescu a anunțat că va demara lucrările de construcție a unui nou centru medical modern. Vechiul centru medical va fi demolat, iar în locul său va fi construit un nou sediu. Acest proiect se desfășoară în asociere cu Consiliul Județean, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, inițiat de Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

„Dragi locuitori ai comunei Produlești, Vă  aduc la cunoștință că începând de astăzi, 11.08.2022 , cabinetele  medicale și farmacia din satul Produlești  sunt mutate în sediul grădiniței. Motivul mutării îl reprezintă construirea unui nou centru medical. “ a anunțat Georgescu George, primarul comunei Produlești.

Edilul a declarat că noul centru va fi unul modern și în el vor funcționa mai multe cabinete medicale, farmacia și un cabinet stomatologic.

“ Este un proiect pe care mi l-am dorit și de care locuitorii comunei Produlești aveau nevoie. Vom construi un nou dispensar uman, pe amplasamanetul celui actual. Noua construcție va fi mult mai încăpătoare, cu etaj și va fi dotată la standarde europene. Aici vor funcționa două cabinete medicale, sală de tratament, farmacie, cabinet stomatologic, toalete și alte spații necesare desfășurării activității cadreor medicale, plus dotările aferente.” ne-a declarat primarul George Georgescu

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze:

PRIMĂRIA CRÂNGURILE anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiție ”Teren sintetic Pătroaia Vale”

PRIMĂRIA COMUNEI CRÂNGURILE Astăzi, 23.09.2022 Primăria comunei Crângurile, anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării indicatorilor

Citeste in continuare »

PRIMĂRIA CRÂNGURILE: ANUNȚĂ DESCHIDEREA PROCEDURII DE TRANSPARENȚĂ PENTRU PROIECT HOTĂRÂRE PRIVIND APROBAREA ACTUALIZĂRII INDICATORILOR TEHNICO-ECONOMICI PENTRU OBIECTIVUL DE INVESTIȚII “TEREN SINTETIC PĂTROAIA VALE”

A N U N Ț PRIMĂRIA COMUNEI CRÂNGURILE Astăzi, 22.09.2022 Primăria comunei Crângurile, anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de

Citeste in continuare »