LA PRODULEȘTI ÎNCEPE CONSTRUIREA UNUI NOU CENTRU MEDICAL MODERN! PRIMARUL ANUNȚĂ MUTAREA CABINETELOR MEDICALE ȘI A FARMACIEI ÎN SEDIUL GRĂDINIȚEI, PE PERIODA LUCRĂRILOR!

Prima pagină » Actualitate » LA PRODULEȘTI ÎNCEPE CONSTRUIREA UNUI NOU CENTRU MEDICAL MODERN! PRIMARUL ANUNȚĂ MUTAREA CABINETELOR MEDICALE ȘI A FARMACIEI ÎN SEDIUL GRĂDINIȚEI, PE PERIODA LUCRĂRILOR!

La Produlești, continuă proiectele pentru dezvoltarea comunei! Primarul George Georgescu a anunțat că va demara lucrările de construcție a unui nou centru medical modern. Vechiul centru medical va fi demolat, iar în locul său va fi construit un nou sediu. Acest proiect se desfășoară în asociere cu Consiliul Județean, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, inițiat de Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

„Dragi locuitori ai comunei Produlești, Vă  aduc la cunoștință că începând de astăzi, 11.08.2022 , cabinetele  medicale și farmacia din satul Produlești  sunt mutate în sediul grădiniței. Motivul mutării îl reprezintă construirea unui nou centru medical. “ a anunțat Georgescu George, primarul comunei Produlești.

Edilul a declarat că noul centru va fi unul modern și în el vor funcționa mai multe cabinete medicale, farmacia și un cabinet stomatologic.

“ Este un proiect pe care mi l-am dorit și de care locuitorii comunei Produlești aveau nevoie. Vom construi un nou dispensar uman, pe amplasamanetul celui actual. Noua construcție va fi mult mai încăpătoare, cu etaj și va fi dotată la standarde europene. Aici vor funcționa două cabinete medicale, sală de tratament, farmacie, cabinet stomatologic, toalete și alte spații necesare desfășurării activității cadreor medicale, plus dotările aferente.” ne-a declarat primarul George Georgescu

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

UN ANGAJAT AL PRIMĂRIEI CREVEDIA S-A ELECTROCUTAT ÎN TIMP CE LUCRA LA REȚEAUA DE IULUMINAT PUBLIC

ACȚIUNE DE COLECTARE DEȘEURI PERICULOASE,ÎN TÂRGOVIȘTE

ACCIDENT PE DN72A, LA GHEBOIENI! UN ȘOFER A INTRAT CU MAȘINA ÎNTR-UN GARD

UN PREOT DIN DÂMBOVIȚA CAUTĂ O FAMILIE CĂREIA SĂ-I DONEZE CASA BUNICILOR! “E DOAR UN BINE PE CARE ÎL FAC PENTRU BINELE PE CARE L-AM PRIMIT ȘI EU!”

CAMERA DE COMERȚ A ORGANIZAT CONFERINȚA “INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ ÎN BUSINESS: TENDINȚE ȘI PROVOCĂRI”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.