LA INIȚIATIVA PR. DR. IONUȚ GHIBANU, ASOCIAȚIA COMMUNIO A OFERIT 20.000 DE LEI UNUI DÂMBOVIȚEAN, PENTRU O INTERVENȚIE CHIRURGICALĂ DE URGENȚĂ

Prima pagină » Administratie » LA INIȚIATIVA PR. DR. IONUȚ GHIBANU, ASOCIAȚIA COMMUNIO A OFERIT 20.000 DE LEI UNUI DÂMBOVIȚEAN, PENTRU O INTERVENȚIE CHIRURGICALĂ DE URGENȚĂ

La inițiativa președintelui ei, Pc. Pr. dr. Ionuț Adrian Ghibanu, joi, 3 iunie 2021, Asociația Centrul Socio-Cultural Communio a ajutat încă un semen de-al nostru aflat într-o situație dificilă cu suma de 20.000 de lei, pentru o intervenție chirurgicală de urgență.

Ca și cu alte astfel de prilejuri, acest gest reprezintă o modalitate concretă de a răspunde unor probleme complexe din cadrul comunității noastre locale, de a promova normalitatea solidarizării umane, constituind astfel o invitație pentru toți cei disponibili în a ajuta, a dărui și a sprijini pe cei ce se află în situații limită de viață.

BIROUL DE PRESĂ AL ASOCIAȚIEI CENTRUL SOCIO-CULTURAL COMMUNIO

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

EROII NEAMULUI, CINSTIȚI AȘA CUM SE CUVINE LA BUCȘANI

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.