LA DOBRA AU  FOST FINALIZATE DOUĂ LOCURI DE JOACĂ PENTRU COPII! ȘI SPAȚIILE DE JOACĂ DIN CURȚILE CELOR DOUĂ GRĂDINIȚE AU FOST REAMENAJATE

Prima pagină » Administratie » LA DOBRA AU  FOST FINALIZATE DOUĂ LOCURI DE JOACĂ PENTRU COPII! ȘI SPAȚIILE DE JOACĂ DIN CURȚILE CELOR DOUĂ GRĂDINIȚE AU FOST REAMENAJATE

Primarul comunei Dobra, Daniel Nica, continuă investițiile în comună! Zilele acestea au fost finalizate două locuri de joacă pentru copii, unul în satul Mărcești, iar celălalt în satul Dobra. Edilul Daniel Nica a anunțat că în câteva zile se va monta ș împrejmuirea locului de joacă din satul Mărcești, pentru ca cei mici să fie în deplină siguranță.

Edilul a amenajat și spațiile de joacă din curțile celor două grădinițe pentru copii. Acolo au fost montate mai multe aparate pentru joacă de care cei mici se vor putea bucura de acum înainte.

“Două spații de joacă pentru copii au fost amenajate în satele Dobra și Mărcești! Cei mici sunt așteptați să se bucure de noile spații create special pentru ei! Menționez că la Mărcesti, săptămâna viitoare se va monta gardulețul la locul de joacă. Totodată au fost montate astfel de aparate de joacă și în curțile celor două grădijițe. A fost una dintre solicitările venite în campanie din partea mai multor mămici din ambele sate. Am promis, iar Dumnezeu ne-a ajutat și am reușit să mă țin și de această promisiune!”  a anunțat Daniel Nica, primarul comunei Dobra.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

CJD: PROGRAMUL LUCRĂRILOR LA INFRASTRUCTURA RUTIERĂ PENTRU PERIOADA 23-27 OCTOMBRIE

ECHIPA “GLORIA BUCȘANI” A CÂȘTIGAT PRIMA EDIȚIE A “CUPEI TOAMNEI LA FOTBAL”

FESTIVALUL TOAMNEI, UN EVENIMENT DEOSEBIT PREGĂTIT DE MICUȚII DE LA GRĂDINIȚA “INOCENȚA” DIN GĂEȘTI – VIDEO!

MANAGEMENTUL DE SUCCES DE LA PARCUL INDUSTRIAL MORENI, PREMIAT LA TOPUL FIRMELOR DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA

MOROENI! TREI NOI INVESTIȚII IMPORTANTE SUNT APROAPE DE FINALIZARE!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.