LA DOBRA AU  FOST FINALIZATE DOUĂ LOCURI DE JOACĂ PENTRU COPII! ȘI SPAȚIILE DE JOACĂ DIN CURȚILE CELOR DOUĂ GRĂDINIȚE AU FOST REAMENAJATE

Primarul comunei Dobra, Daniel Nica, continuă investițiile în comună! Zilele acestea au fost finalizate două locuri de joacă pentru copii, unul în satul Mărcești, iar celălalt în satul Dobra. Edilul Daniel Nica a anunțat că în câteva zile se va monta ș împrejmuirea locului de joacă din satul Mărcești, pentru ca cei mici să fie în deplină siguranță.

Edilul a amenajat și spațiile de joacă din curțile celor două grădinițe pentru copii. Acolo au fost montate mai multe aparate pentru joacă de care cei mici se vor putea bucura de acum înainte.

“Două spații de joacă pentru copii au fost amenajate în satele Dobra și Mărcești! Cei mici sunt așteptați să se bucure de noile spații create special pentru ei! Menționez că la Mărcesti, săptămâna viitoare se va monta gardulețul la locul de joacă. Totodată au fost montate astfel de aparate de joacă și în curțile celor două grădijițe. A fost una dintre solicitările venite în campanie din partea mai multor mămici din ambele sate. Am promis, iar Dumnezeu ne-a ajutat și am reușit să mă țin și de această promisiune!”  a anunțat Daniel Nica, primarul comunei Dobra.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze: