LA DĂRMĂNEȘTI, DESCHIDEREA NOULUI AN ȘCOLAR A FOST FĂCUTĂ ÎN PREZENȚA SECRETARULUI DE STAT DIN MINISTERUL EDUCAȚIEI, ION SORIN ȘI A VICEPREȘEDINTELUI SENATULUI ROMÂNIEI, VIRGIL GURAN – VIDEO!

Prima pagină » Actualitate » LA DĂRMĂNEȘTI, DESCHIDEREA NOULUI AN ȘCOLAR A FOST FĂCUTĂ ÎN PREZENȚA SECRETARULUI DE STAT DIN MINISTERUL EDUCAȚIEI, ION SORIN ȘI A VICEPREȘEDINTELUI SENATULUI ROMÂNIEI, VIRGIL GURAN – VIDEO!

Oaspeți de seamă la Dărmănești, la evenimentul de deschidere a noului an școlar. Ion Sorin, secretar de stat în cadrul Ministerului Educației , dar și Virgil Guran, vicepreședintele Senatului României au dorit să fie alături de primarul Valentin Mihalache și de elevii din Dărmănești în prima zi de școală.

Evenimentul a început cu o slujbă de binecuvântare oficiată de preoții din comună. Invitații de seamă le-au transmis elevilor gânduri bune cu prilejul începerii noului an școlar și i-au asigurat pe localnici de tot spijinul lor.

Edilul Valentin Mihalache a prezentat și proiectele la care se lucrează în aceste momente pentru dezvoltarea infrstructurii educaționale, iar apoi a vizitat împreună cu invitații săi aceste obiective.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

DĂRMĂNȘETI, „CAPITALA” SPORTULUI DÂMBOVIȚEAN! SUTE DE COPII DIN MAI MULTE COMUNE DIN JUDEȚ AU PARTICIPAT LA “OLIMPIADA SATELOR DÂMBOVIȚENE” – VIDEO!

CRÂNGUIRLE: A FOST INAUGURAT LOCUL DE JOACĂ DE LA BĂDULEȘTI

SENIORII DIN PSD GĂEȘTI, SĂRBĂTORIȚI DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A VÂRSTNICILOR

PERCHEZIȚII ÎN DÂMBOVIȚA ȘI ALTE JUDEȚE LA CĂMĂTARI ȘI PROXENEȚI

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL DIN ANINOASA: “ VĂ MULȚUMESC PENTRU CĂ ZILNIC IMI DEMONSTRAȚI CĂ AM DEVENIT O CHIPĂ PUTERNICĂ, DE NEÎNVINS! ”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.