LA DĂRMĂNEȘTI, DESCHIDEREA NOULUI AN ȘCOLAR A FOST FĂCUTĂ ÎN PREZENȚA SECRETARULUI DE STAT DIN MINISTERUL EDUCAȚIEI, ION SORIN ȘI A VICEPREȘEDINTELUI SENATULUI ROMÂNIEI, VIRGIL GURAN – VIDEO!

Prima pagină » Actualitate » LA DĂRMĂNEȘTI, DESCHIDEREA NOULUI AN ȘCOLAR A FOST FĂCUTĂ ÎN PREZENȚA SECRETARULUI DE STAT DIN MINISTERUL EDUCAȚIEI, ION SORIN ȘI A VICEPREȘEDINTELUI SENATULUI ROMÂNIEI, VIRGIL GURAN – VIDEO!

Oaspeți de seamă la Dărmănești, la evenimentul de deschidere a noului an școlar. Ion Sorin, secretar de stat în cadrul Ministerului Educației , dar și Virgil Guran, vicepreședintele Senatului României au dorit să fie alături de primarul Valentin Mihalache și de elevii din Dărmănești în prima zi de școală.

Evenimentul a început cu o slujbă de binecuvântare oficiată de preoții din comună. Invitații de seamă le-au transmis elevilor gânduri bune cu prilejul începerii noului an școlar și i-au asigurat pe localnici de tot spijinul lor.

Edilul Valentin Mihalache a prezentat și proiectele la care se lucrează în aceste momente pentru dezvoltarea infrstructurii educaționale, iar apoi a vizitat împreună cu invitații săi aceste obiective.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

MINERAL S.R.L, informare solicitare obținere aviz de gospodărire a apelor

PAROHIA ROMÂNEȘTI, ANUNȚ DEPUNERE SOLICITARE OBȚINERE ACORD DE MEDIU

Primăria Municipiului Târgoviște și Cinematograful Independența Târgoviste vă invită la deschiderea expoziției de pictură „Joie de Vivre”

SPECTACOL DE ZILE MARI, LA LUCIENI, DE ZIUA COMUNEI, PE 30 IUNIE!

SALA DE SPORT DIN DĂRMĂNEȘTI, ACCESIILĂ COPIILOR DIN COMUNĂ ȘI PE PERIOADA VACANȚEI

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.