LA BUTIMANU SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ MODERNĂ, IAR MAI MULTE STRĂZI VOR FI ASFLATATE!

Prima pagină » Actualitate » LA BUTIMANU SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ MODERNĂ, IAR MAI MULTE STRĂZI VOR FI ASFLATATE!

Gabriel Dragnea, primarul comunei Butimanu a fost prezent astăzi la sediul Consiliului Județean Dâmbovița, unde, împreună cu Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița a semnat două contracte de asociere prin Programul Județean de Dezvoltare Locală. Este vorba despre construirea unie baze sportive moderne și despre modernizarea unor străzi din comună.

“Venim cu fapte, nu cu vorbe! Două proiecte extrem de importante vor prinde viață în comuna noastră, în curând. Astăzi, la sediul Consiliului Județean Dâmbovița am semnat contractul de asociere dintre Primăria Butimanu și CJ Dâmbovița pentru cele două investiții atât de mult așteptate de noi toți – modernizarea drumurilor și înființarea unui teren de sport sintetic.

Jumătate din suma necesară celor două proiecte vine de la Consiliul Județean, iar noi, Primăria comunei Butimanu contribuim cu cealaltă jumătate.

Așadar, în pofida cârcotașilor care spuneau că facem doar nimicuri în Butimanu, deși realitatea îi contrazice, cele două noi mari proiecte semnate astăzi dovedesc exact adevărul.

Așa cum v-am promis, lupt pentru dezvoltarea comunei Butimanu, este misiunea pe care o am încă din prima zi de mandat. O să vă țin la curent pe tot parcursul realizării celor două obiective de care v-am spus astăzi. Butimanu este o comună europeană, iar oamenii de aici merită respect și condiții decente. Nu peste mult timp o să vedeți cum Drumul Comunal 159, Decindea – Bărbuceanu va fi schimbat radical în bine, iar toate străzile care la acest moment nu sunt asfaltate vor fi modernizate în scurt timp. Rămân același om pe care îl știți. Împreună pentru o comună cu care să ne mândrim! “a transmis Gabriel Dragnea, primarul comunei Butimanu

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

UN ANGAJAT AL PRIMĂRIEI CREVEDIA S-A ELECTROCUTAT ÎN TIMP CE LUCRA LA REȚEAUA DE IULUMINAT PUBLIC

ACȚIUNE DE COLECTARE DEȘEURI PERICULOASE,ÎN TÂRGOVIȘTE

ACCIDENT PE DN72A, LA GHEBOIENI! UN ȘOFER A INTRAT CU MAȘINA ÎNTR-UN GARD

UN PREOT DIN DÂMBOVIȚA CAUTĂ O FAMILIE CĂREIA SĂ-I DONEZE CASA BUNICILOR! “E DOAR UN BINE PE CARE ÎL FAC PENTRU BINELE PE CARE L-AM PRIMIT ȘI EU!”

CAMERA DE COMERȚ A ORGANIZAT CONFERINȚA “INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ ÎN BUSINESS: TENDINȚE ȘI PROVOCĂRI”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.