LA BĂLENI VA FUNCȚIONA CEL MAI MODERN CENTRU DE VACCINARE DIN MEDIUL RURAL

Prima pagină » Administratie » LA BĂLENI VA FUNCȚIONA CEL MAI MODERN CENTRU DE VACCINARE DIN MEDIUL RURAL

Centrul de vaccinare anticovid de la Băleni este de departe cel mai modern și dotat centru din mediul rural al județului Dâmbovița. A fost amenajat într-o clădire spațioasă de vis-a-vis de sediul primăriei. Această deicizie s-a luat după ce inspectroii DSP și-au dat acordul și au concluzionat că această clădire corespunde din punct de vedere al normelor impuse. Edilul comunei Băleni, Florea Mușat s-a ocupat de dotarea și amenajarea acestui spațiu cu tot ce este nevoie pentru ca vaccinarea să decurcă într-un mediu sigur din punct de vedere sanitar.

“Am amenajat acest centru de vaccinare exact așa cum este prevăzut în ordinul ministrului Sănătății și cum am primit indicații din pratea domnului director de la Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița. Vor fi trei medici care se vor coupa de procesul de vaccinare în centrul de la Băleni. Acum rămâne problema mobilizării cadrelor medicale. Centrul de vaccinare de la Băleni va deservi comunele: Băleni, Dobra, Comișani, Bucșani și Cornățelu. ” ne-a declarat Mușat Florea

Acum se așteaptă ca autoritățile să decidă deschiderea centrului , ca oamenii să se poată vaccina.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.