LA BĂLENI VA FI CONSTRUITĂ CEA MAI MMODERNĂ PRIMĂRIE DIN MEDIUL RURAL! PRIMARUL FLOREA MUȘAT A OBȚINUT FINANȚARE PRIN C.N.I.

Prima pagină » Administratie » LA BĂLENI VA FI CONSTRUITĂ CEA MAI MMODERNĂ PRIMĂRIE DIN MEDIUL RURAL! PRIMARUL FLOREA MUȘAT A OBȚINUT FINANȚARE PRIN C.N.I.

Sediul primăriei din comuna Băleni va fi extins și modernizat. Primarul Florea Mușat a reuțit să obțină finanțare prin Compania Națională de Investiții pentru acest proiect important.

 “Investiția prevede extinderea clădirii actuale la două etaje, lucrările fiind realizate pe combinația tablă-sticlă. Îmi doresc să realizeze în Băleni cea mai modernă primărie din mediul rural, din județul Dâmbovița. Termenul de execuție este de 1 an, iar lucrările ar trebui să fie gata în primăvara anului 2023. Valoarea investiției este de 5 600 0000 de lei”, a declarat Florea Mușat, primarul comunei Băleni.

Localitatea are nevoie de o clădire care să găzduiască toate serviciile primăriei și în care cetățenii să fie primiți în condiții cât mai bune.

De curând, administrația locală din Băleni a mai primit o veste bună. Au fost aprobate cele două proiecte prin Anghel Saligny: modernizare DC 41 A Centura Ocolitoare,cu o valoare a investiției de 19,685,673.59 lei și lucrări de modernizare a drumurilor publice și asigurarea optimizării scurgerii corespunzătoare apelor pluviale în urma introducerii rețelelor de apă și canalizare în comuna Băleni – valoarea investiției 314,326.41 de lei.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PALATUL ADMINISTRATIV DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA VA INTRA ÎNTR-UN PROCES DE MODERNIZARE INTEGRATĂ

CJD: PROGRAMUL LUCRĂRILOR LA INFRASTRUCTURA RUTIERĂ PENTRU PERIOADA 25-29 SEPTEMBRIE

ACȚIUNE DE COLECTARE DEȘEURI PERICULOASE,ÎN TÂRGOVIȘTE

SISTEM DE ILUMINAT NOU ȘI MODERN PE 64 DE STRĂZI ȘI 55 DE PARCĂRI DIN TÂRGOVIȘTE

CORNELIU ȘTEFAN: “Lucrările de modernizare a drumului județean DJ 71 sunt pe ultima sută de metri”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.