LA BĂLENI VA FI CONSTRUITĂ CEA MAI MMODERNĂ PRIMĂRIE DIN MEDIUL RURAL! PRIMARUL FLOREA MUȘAT A OBȚINUT FINANȚARE PRIN C.N.I.

Sediul primăriei din comuna Băleni va fi extins și modernizat. Primarul Florea Mușat a reuțit să obțină finanțare prin Compania Națională de Investiții pentru acest proiect important.

 “Investiția prevede extinderea clădirii actuale la două etaje, lucrările fiind realizate pe combinația tablă-sticlă. Îmi doresc să realizeze în Băleni cea mai modernă primărie din mediul rural, din județul Dâmbovița. Termenul de execuție este de 1 an, iar lucrările ar trebui să fie gata în primăvara anului 2023. Valoarea investiției este de 5 600 0000 de lei”, a declarat Florea Mușat, primarul comunei Băleni.

Localitatea are nevoie de o clădire care să găzduiască toate serviciile primăriei și în care cetățenii să fie primiți în condiții cât mai bune.

De curând, administrația locală din Băleni a mai primit o veste bună. Au fost aprobate cele două proiecte prin Anghel Saligny: modernizare DC 41 A Centura Ocolitoare,cu o valoare a investiției de 19,685,673.59 lei și lucrări de modernizare a drumurilor publice și asigurarea optimizării scurgerii corespunzătoare apelor pluviale în urma introducerii rețelelor de apă și canalizare în comuna Băleni – valoarea investiției 314,326.41 de lei.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze: