JALE MARE ÎN FAȚA POLIȚIEI DIN GĂEȘTI! PIRANDELE S-AU TĂVĂLIT ȘI AU LEȘINAT DUPĂ CE POLIȚIȘTII LE-AU ARESTAT CINCI BĂRBAȚI –VIDEO!

Prima pagină » Eveniment » JALE MARE ÎN FAȚA POLIȚIEI DIN GĂEȘTI! PIRANDELE S-AU TĂVĂLIT ȘI AU LEȘINAT DUPĂ CE POLIȚIȘTII LE-AU ARESTAT CINCI BĂRBAȚI –VIDEO!

Polițiștii din Găești, însoțiți de mascați au descins la Mătăsaru și Mogoșani și au săltat cinci indivizi acuzați de tâlhărie urmată de moartea victimei. Fapta a fost săvârșită în urmă cu câțiva ani, însă abia acum instanța i-a condamnat definitiv. Cei cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 30 și 37 de ani au primit condamănări  cuprinse între 6 ani și 8 luni și 8 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie urmată de moartea victimei, faptă prevăzută de art. 236 din Codul Penal.

După ce au fost luați pe sus, cei cinci au fost duși la sediul poliției din Găești. Aici au ajuns și pirandele, cu zecile! Acestea s-au postat în fața sediului poliției și când au auzit că nu-i mai văd liberi pe cei cinci bărbați, au început un show de zile mare. Au leșinat pe capete, s-au tăvălit pe asfalt și-au urlat ca-n gură de șarpe. Pirandele s-aupotolit abia cînd au auzit sirenele mașinilor de poliție care i-au dus pe cei cinci la Penitenciarul Mărgineni. Polițiștii le-au potolit repede pe pirande și le-au trimis acasă.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PETRECE PAȘTELE LA ZĂPADĂ! CABANA DICHIU VINE CU O OFERTĂ DE NEREFUZAT

DIANA MATEI ȘI TARAFUL CLEANTE VIN LA TÂRGOVIȘTE, LA CEA MAI TARE PETRECERE DE ZIUA FEMEII

SĂRBĂTORI DE IARNĂ ÎN INCINTA CURȚII DOMNEȘTI DIN TÂRGOVIȘTE! “???̆???? ?? ????!” ORGANIZAT DE CONSILIUL JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA

ACCIDENT GRAV ÎN TÂRGOVIȘTE! UN PIETON A FOST SPULBERAT PE TRECEREA PENTRU PIETONI ȘI ARUNCAT ÎNTR-UN CAMION

ÎNCĂ O NENOROCIRE ÎN ZONA GĂEȘTI! O COPILĂ A MURIT ÎN CONDIȚII SUSPECTE

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.