JALE MARE ÎN FAȚA POLIȚIEI DIN GĂEȘTI! PIRANDELE S-AU TĂVĂLIT ȘI AU LEȘINAT DUPĂ CE POLIȚIȘTII LE-AU ARESTAT CINCI BĂRBAȚI –VIDEO!

Prima pagină » Eveniment » JALE MARE ÎN FAȚA POLIȚIEI DIN GĂEȘTI! PIRANDELE S-AU TĂVĂLIT ȘI AU LEȘINAT DUPĂ CE POLIȚIȘTII LE-AU ARESTAT CINCI BĂRBAȚI –VIDEO!

Polițiștii din Găești, însoțiți de mascați au descins la Mătăsaru și Mogoșani și au săltat cinci indivizi acuzați de tâlhărie urmată de moartea victimei. Fapta a fost săvârșită în urmă cu câțiva ani, însă abia acum instanța i-a condamnat definitiv. Cei cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 30 și 37 de ani au primit condamănări  cuprinse între 6 ani și 8 luni și 8 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie urmată de moartea victimei, faptă prevăzută de art. 236 din Codul Penal.

După ce au fost luați pe sus, cei cinci au fost duși la sediul poliției din Găești. Aici au ajuns și pirandele, cu zecile! Acestea s-au postat în fața sediului poliției și când au auzit că nu-i mai văd liberi pe cei cinci bărbați, au început un show de zile mare. Au leșinat pe capete, s-au tăvălit pe asfalt și-au urlat ca-n gură de șarpe. Pirandele s-aupotolit abia cînd au auzit sirenele mașinilor de poliție care i-au dus pe cei cinci la Penitenciarul Mărgineni. Polițiștii le-au potolit repede pe pirande și le-au trimis acasă.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

CALEA LUMINII, EVENIMENTUL EMBLEMĂ AL TÂRGOVIȘTEI, SE VA DESFĂȘURA JOI, DUPĂ DENIA CELOR 12 EVANGHELII

LANȚUL DE SUPERMARKETURI DIANA INAUGUREAZĂ CEL DE-AL TREILEA  MAGAZIN DIN DÂMBOVIȚA, LA PICIOR DE MUNTE ! MÂINE ESTE  MAREA DESCHIDERE! PROMOȚII ȘI SURPRIZE PENTRU CLIENȚI!

LANȚUL DE SUPERMARKETURI DIANA INAGUREAZĂ CEL DE-AL DOILEA  MAGAZIN DIN DÂMBOVIȚA, LA GURA OCNIȚEI! MÂINE ESTE  MAREA DESCHIDERE!

LA MOROENI VA AVEA LOC A DOUA EDIȚIE A EVENIMENTULUI “LIVADA CĂSĂTORIILOR”

BARBER 13, SURPRIZĂ EMOȚIONANTĂ PENTRU CEL MAI VÂRSTNIC CLIENT! COLONELUL ÎN REZERVĂ FILIMON TUDOR A ÎMPLINIT 86 DE ANI! VIDEO!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.