JALE MARE ÎN FAȚA POLIȚIEI DIN GĂEȘTI! PIRANDELE S-AU TĂVĂLIT ȘI AU LEȘINAT DUPĂ CE POLIȚIȘTII LE-AU ARESTAT CINCI BĂRBAȚI –VIDEO!

Prima pagină » Eveniment » JALE MARE ÎN FAȚA POLIȚIEI DIN GĂEȘTI! PIRANDELE S-AU TĂVĂLIT ȘI AU LEȘINAT DUPĂ CE POLIȚIȘTII LE-AU ARESTAT CINCI BĂRBAȚI –VIDEO!

Polițiștii din Găești, însoțiți de mascați au descins la Mătăsaru și Mogoșani și au săltat cinci indivizi acuzați de tâlhărie urmată de moartea victimei. Fapta a fost săvârșită în urmă cu câțiva ani, însă abia acum instanța i-a condamnat definitiv. Cei cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 30 și 37 de ani au primit condamănări  cuprinse între 6 ani și 8 luni și 8 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie urmată de moartea victimei, faptă prevăzută de art. 236 din Codul Penal.

După ce au fost luați pe sus, cei cinci au fost duși la sediul poliției din Găești. Aici au ajuns și pirandele, cu zecile! Acestea s-au postat în fața sediului poliției și când au auzit că nu-i mai văd liberi pe cei cinci bărbați, au început un show de zile mare. Au leșinat pe capete, s-au tăvălit pe asfalt și-au urlat ca-n gură de șarpe. Pirandele s-aupotolit abia cînd au auzit sirenele mașinilor de poliție care i-au dus pe cei cinci la Penitenciarul Mărgineni. Polițiștii le-au potolit repede pe pirande și le-au trimis acasă.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

TÂRGOVIȘTEA ARE UN NOU CAMPION CU CARE SE MÂNDREȘTE! MIHNEA ȘTEFAN, CAMPION EUROPEAN LA AUTOMOBILISM VITEZĂ PE CIRCUIT

FESTIVALUL TOAMNEI, UN EVENIMENT DEOSEBIT PREGĂTIT DE MICUȚII DE LA GRĂDINIȚA “INOCENȚA” DIN GĂEȘTI – VIDEO!

ÎNCEPE A 56-A EDIȚIE A FESTIVALULUI NAȚIONAL “CRIZANTEMA DE AUR”

MOL-INVEST LIVREAZĂ ÎNCĂ 300 DE APARTAMENTE NOI ȘI MAI MULTE SPAȚII COMERCALE ȘI A ÎNCEPUT DEJA LUCRĂRILE LA NOI PROIECTE!

ACCIDENT GRAV LA VULCANA PANDELE! UN TÂNĂR A FOST RESUSCITAT!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.