JADOR, THEO ROSE, MARIO FRESH, NICULINA STOICAN ȘI ALȚI ARTIȘTI VOR URCA PE SCENA LA TITU, ÎN A TREIA ZI DE CRĂCIUN,  ÎNTR-UN SPECTACOL DE EXCEPȚIE

Prima pagină » Actualitate » JADOR, THEO ROSE, MARIO FRESH, NICULINA STOICAN ȘI ALȚI ARTIȘTI VOR URCA PE SCENA LA TITU, ÎN A TREIA ZI DE CRĂCIUN,  ÎNTR-UN SPECTACOL DE EXCEPȚIE

Primăria Orașului Titu vă invită la cele mai așteptate evenimente ale iernii!

Primăria organizează pe data de 17 și 27 decembrie două evenimnete deosebite de sărbători.

Astfel, sâmbătă, 17 decembrie, ”Vine, vine Moș Crăciun” pentru copiii și pentru cei cu suflete de copil din oraș.

De la ora 10, la Sala Sporturilor, toți cei care doresc au întâlnire cu Moșul alături artiștii Marina Rosu, Loryn Stanescu, Monica Angels și Nelu Măgurean.

Vor fi mai multe surprize: spectacole de iluzionism și magie, întâlniri cu personaje îndrăgite Disney, ateliere de face painting, dar și reprezentația piesei de teatru pentru copii ”Vacanța mică”.

În a treia zi de Crăciun, pe 27 decembrie, de la ora 17, artiști renumiți ajung la Titu la ,,Serbarea iernii”.

Pe scena amenajată în Parcul Orășenesc din Titu vor urca Theo Rose, Mario Fresh, Jador, Niculina Stoican, Claudia Ghițulescu și Marina Roșu, într-un spectacol ce îmbină muzica de toate genurile și gusturile.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

INGRID, „COPILUL- GENIU” CU CARE BUCȘANIUL SE MÂNDREȘTE! FATA A FOST PREMIATĂ DE PRIMARUL DIN BUCȘANI, DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI!

SEARĂ MAGICĂ LA GĂEȘTI, DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI! A FOST INAUGURAT TÂRGUL DE CRĂCIUN ȘI A FOST APRINS ILUMINATUL FESTIV! VIDEO!

LIDERII PSD DÂMBOVIȚA, ALĂTURI DE GĂEȘTENI, DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI

MESAJUL PRIMARULUI DIN LUCIENI PENTRU TOȚI LOCALNICII DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI

LA BUTIMANU, 1 DECEMBRIE A FOST SĂRBĂTORITĂ PRIN MUNCĂ! SE ASFALTEAZĂ ÎN UNGURENI! URMEAZĂ: LUCIANCA, STERIANU ȘI BĂRBUCEANU

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.