ITM DÂMBOVIȚA PUNE LA DISPOZIȚIA ANGAJATORILOR NOUA VERSIUNE REGES/REVISAL! CARE SUNT NOUTĂȚILE!

Prima pagină » Actualitate » ITM DÂMBOVIȚA PUNE LA DISPOZIȚIA ANGAJATORILOR NOUA VERSIUNE REGES/REVISAL! CARE SUNT NOUTĂȚILE!

Inspectoratul Teritorial de Muncă Dâmbovița anunță că, începând cu data de 10 aprilie 2023, INSPECȚIA MUNCII pune la dispoziția angajatorilor noua versiune REGES/REVISAL. Astfel, transmiterea registrului va putea fi efectuată numai pentru fișiere de tip „.rvs”, generate sau validate prin versiunile 6.0.8/6.0.9 ale aplicației Revisal.

Noutățile aduse de versiunea Revisal 6.0.9 sunt:

      Posibilitatea de înregistrare a oricăror contracte suspendate, indiferent de normă (respectând temeiurile și regulile de suspendare) sau a oricaror contracte active cu normă întreagă, pentru un angajat acoperind următoarele scenarii:

-un contract cu normă întreagă poate fi activ, restul contractelor, indiferent de norma și de numărul lor, vor fi suspendate;

-un angajat poate să aibă un singur contract activ, cu normă întreaga la același angajator;

-un angajat poate să aibă mai multe contracte active cu normă întreagă la angajatori diferiți, cu respectarea prevederilor legale.

      Raportul per salariat evidențiază reactivarea înregistrata în istoricul contractului, iar aceasta operațiune nu este ignorată în cadrul mecanismului de constituire a intervalelor de vechime.

      Actualizare nomenclator coduri COR: coduri modificate, denumiri modificate, ocupații noi, 66 de coduri eliminate.

      Actualizarea nomenclatorului „Naționalitate pentru Marea Britanie”, în privința cetățeniei pentru salariații activi și angajatori persoane fizice, proveniți din Marea Britanie.

Precizăm că lucrările de mentenanță necesare actualizării versiunii sunt programate la finalul săptămânii, în intervalul 07.04.2023 ora 14:00 – 08.04.2023 ora 14:00, urmând ca în această perioadă, portalul REGES pentru transmiterea on-line a registrului general de evidență a salariaților să fie indisponibil.

Pentru actualizarea aplicației Revisal de către angajatori, este recomandat să se urmăreasca instrucțiunile cuprinse în Ghidul de instalare şi utilizare, ce urmează să fie publicate ulterior efectuării lucrărilor de mentenență aici: https://www.inspectiamuncii.ro/reges.

Reamintim că, pentru securitatea datelor, este indicat ca, înainte de orice operaţiune legată de instalarea unei noi versiuni a aplicaţiei Revisal, să se efectueze o copie de siguranță a bazei de date.

Angajatorii care în prezent utilizează versiunea Revisal 5.0.8 nu vor putea mai transmite fișierele de tip „.rvs”, în noua versiune.

Facem precizarea că, începând de săptămâna viitoare, noua versiune REGES/REVISAL, 6.0.9, va fi disponibilă pe site-ul Inspectoratului Teritorial de Muncă Dâmbovița.

Lixandru Marius

Inspector Șef

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LEONARDO BADEA, VICEPREȘEDINTELE BNR,A PRIMIT TITLUL DE CETĂȚEAN DE ONARE AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

SPECTACOL EXTRAORDINAR DE ZILELE COMUNEI LUCIENI!

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

CATD: A fost semnat contractul de finanțare pentru implementarea proiectului „Măsuri de digitalizare necesare pentru eficientizarea și sustenabilitatea investițiilor realizate de Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița S.A.”

PANICĂ LA GĂEȘTI, SEARA TRECUTĂ! UN URS A FOST VĂZUT ÎNTR-UN CARTIER DIN ORAȘ

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.