INVESTIȚII NOI INAUGURATE LA PRODULEȘTI, DE  ZIUA COPILULUI! VIDEO!

Prima pagină » Actualitate » INVESTIȚII NOI INAUGURATE LA PRODULEȘTI, DE  ZIUA COPILULUI! VIDEO!

Bucurie mare pentru copiii din satul Broșteni, al comunei Produlești! De ieri, aceștia au o nouă grădiniță modernă și un frumos loc de joacă amenajat în curtea grădiniței. George Georgescu, primarul comunei, a implementat două proiecte importunate pentru dezvoltarea sistemului educațional. Unul s-a derulat prin AFM și a constat în reabilitarea și modernizarea vechii școli din Broșteni, iar celălalt este o asociere cu Consiliul Județean Dâmbovița pentru amenajarea locului de joacă. În clădirea nou construită va funcționa și școala. Noua investiție este una modernă, cu finisaje de calitate, panouri fotovoltaice și pompă de căldură.

 “Suntem bucuroși că am putut să contribuim la viitorul copiilor noștri!

Mulțumim celor implicați în acest proiect minunat, de care se vor bucura micii noștri produleșteni! Mulțumesc din suflet, domnului Președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Stefan,  pentru tot sprijinul și susținerea necondiționată acordată în dezvoltarea comunei Produlești! Investind în educație, copiii vor avea aripi mărețe” a subliniat George Georgescu, primarul comunei Produlești

“1 iunie a venit cu un binemeritat cadou și pentru cei mai mici locuitori ai satului Broșteni, comuna Produlești!

ieri, a fost inaugurată clădirea care adăpostește școala și grădinița din sat, proiect pe care primarul George Georgescu a reușit să-l implementeze cu ajutorul unei finanțări obținute printr-un program al Agenției Fondului pentru Mediu.

Și Consiliul Județean Dâmbovița a dat o mână de ajutor Primăriei Produlești pentru a crea cât mai bune condiții pentru copiii care vor învăța aici. Un loc de joacă, realizat prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, a fost de asemenea inaugurat astăzi în satul Broșteni.

Mai mult, pentru Școala Gimnazială Produlești, Consiliul Județean Dâmbovița va achiziționa mobilier și bănci, dar și dotările necesare pentru laboratorul informatic preșcolar și cabinetul de asistență psihopedagogică, acestea având o valoare de aproximativ 500.000 de lei. Felicitări administrației locale pentru investiție!” a declarat Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

SC ECO LIFE STYLE, ANUNȚ DEPUNERE RAPORT PRIVIND IMPACTUL ASUPRA MEDIULUI

UVT: FACULTATEA DE DREPT ȘI ȘTIINȚE ADMINISTRATIVE ÎȘI DESCHIDE PORȚILE PENTRU O NOUĂ SESIUNE DE AMDITERE

CATD, UN NOU APEL PENTRU UTILIZAREA RESPONSABILĂ A APEI! SE VOR APLICA AMENZI!

UNIVERSITATEA “VALAHIA” TÂRGOVIȘTE ORGANIZEAZĂ CONCURS DE ADMITERE ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL SUPERIOR

ACCIDENT GRAV LA ȘELARU! DOI COPII ȘI DOI ADULȚI AU AJUNS LA SPITAL!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.