INVESTIȚII NOI ÎN INFRASTRUCTURA DIN SĂTENI! CINCI STRĂZI VOR FI REABILITATE!

Prima pagină » Administratie » INVESTIȚII NOI ÎN INFRASTRUCTURA DIN SĂTENI! CINCI STRĂZI VOR FI REABILITATE!

Primarul comunei Aninoasa, Vlăduț Niculae, continuă proiectele de dezvoltare a infrastructurii din comuna pe care o conduce. Edilul a semnat un contract de asociere cu Consiliul Județean pentru reabilitarea a cinci străzi din satul Săteni. Consiliul Județean va suporta 50% din costurile acestui nou proiect.

“Azi s-au pus temeliile unor parteneriate durabile între Consiliul Județean Dâmbovița și primăriile din întregul județ.

Primul contract de asociere pe care l-am semnat, alături de domnul președinte Corneliu Stefan, va face posibilă modernizarea prin asfaltare, cu construire de șanțuri și podețe, a unui număr de 5 străzi din Săteni, satul din Comuna Aninoasa care are în prezent cea mai mare nevoie de investiții. Dorința mea de a realiza aceste investiții este foarte mare.

Îi mulțumesc domnului președinte și totodată îl felicit pentru modul în care a ales să facă administrație, în interesul cetățenilor și pentru dorința de dezvoltare unitară a întregului judet, într-o perioadă în care guvernul pare că “ne taie aripile” în zbor!” a declarat Vlăduț Niculae, primarul comunei Aninoasa.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PROIECTE FĂRĂ PRECEDENT IMPLEMENTATE ÎN COMUNA COBIA, CONDUSĂ DE PRIMARUL MARIN MANDA

CORNEȘTI: PRIMARUL RADU STANCU, VIZITĂ LA INVESTIȚII IMPORTANTE DIN COMUNĂ, AFLATE ÎN IMPLEMENTARE

CORNELIU ȘTEFAN: “Avem undă verde pentru a începe, în cel mai scurt timp, lucrările de extindere la 4 benzi a DN71, Bâldana – Târgoviște ”

GURA FOII! ÎNCEP LUCRĂRILE PENTRU INTRODUCEREA REȚELELOR DE APĂ ȘI CANALIZARE! CE ALTE PROIECTE SE AFLĂ ÎN CURS DE IMPLEMENTARE! VIDEO!

PRIMĂRIA TITU ANUNȚĂ ÎNTRERUPEREA CURENTULUI ELECTRIC ÎN MAI MULTE ZONE DIN ORAȘ!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.