INVESTIȚII NOI ÎN INFRASTRUCTURA DIN SĂTENI! CINCI STRĂZI VOR FI REABILITATE!

Prima pagină » Administratie » INVESTIȚII NOI ÎN INFRASTRUCTURA DIN SĂTENI! CINCI STRĂZI VOR FI REABILITATE!

Primarul comunei Aninoasa, Vlăduț Niculae, continuă proiectele de dezvoltare a infrastructurii din comuna pe care o conduce. Edilul a semnat un contract de asociere cu Consiliul Județean pentru reabilitarea a cinci străzi din satul Săteni. Consiliul Județean va suporta 50% din costurile acestui nou proiect.

“Azi s-au pus temeliile unor parteneriate durabile între Consiliul Județean Dâmbovița și primăriile din întregul județ.

Primul contract de asociere pe care l-am semnat, alături de domnul președinte Corneliu Stefan, va face posibilă modernizarea prin asfaltare, cu construire de șanțuri și podețe, a unui număr de 5 străzi din Săteni, satul din Comuna Aninoasa care are în prezent cea mai mare nevoie de investiții. Dorința mea de a realiza aceste investiții este foarte mare.

Îi mulțumesc domnului președinte și totodată îl felicit pentru modul în care a ales să facă administrație, în interesul cetățenilor și pentru dorința de dezvoltare unitară a întregului judet, într-o perioadă în care guvernul pare că “ne taie aripile” în zbor!” a declarat Vlăduț Niculae, primarul comunei Aninoasa.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.