INIȚIATIVĂ LĂUDABILĂ! COPIII DIN DĂRMĂNEȘTI AU STRĂNS GUNOAIELE ARUNCATE PE CÂMP ȘI LE CER OAMENILOR SĂ PROTEJEZE NATURA

Prima pagină » Administratie » INIȚIATIVĂ LĂUDABILĂ! COPIII DIN DĂRMĂNEȘTI AU STRĂNS GUNOAIELE ARUNCATE PE CÂMP ȘI LE CER OAMENILOR SĂ PROTEJEZE NATURA

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Dâmbovița în parteneriat cu Școala Dărmănești și Primăria Dărmănești au desfășurat o activitate de ecologizare/ igenizare a unei zone de interes local aflată pe raza comunei Dărmănești. Copiii au strâns în saci menajeri gunoaiele împrăștiate în acestă zonă. În câteva ore, tinerii au strâns saci întregi cu gunoaie, iar în urma lor a rămas câmpul curat. Copiii sunt mândri de ce au făcut și speră ca oamenii să înțeleagă că gunoiul nu trebuie aruncat la voia întâmplării, pentru a proteja natura, mediul înconjurător și, de ce nu, sănătatea noastră, a tuturor.

“Tinerii din comuna noastră doresc să tragă un semnal de alarmă pentru toți cei care încă nu respectă natura și comunitatea,prin această activitate” Eco – voluntari pentru comunitate”,ne dorim o viață mai curată. Mulțumesc tuturor persoanelor implicate în această acțiune!” a transmis Valentin Mihalache, primarul comunei Dărmănești.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Primăria Municipiului Târgoviște și Cinematograful Independența Târgoviste vă invită la deschiderea expoziției de pictură „Joie de Vivre”

SPECTACOL DE ZILE MARI, LA LUCIENI, DE ZIUA COMUNEI, PE 30 IUNIE!

SALA DE SPORT DIN DĂRMĂNEȘTI, ACCESIILĂ COPIILOR DIN COMUNĂ ȘI PE PERIOADA VACANȚEI

PRIMĂRIA CRÂNGURILE, ANUNȚ DESCHIDERE PROCEDURĂ DE TRANSPARENȚĂ DECIZIONALĂ

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL ANINOASEI, CERE AUTORITĂȚILOR SĂ REZOLVE DE URGENȚĂ PROBLEMA FURNIZĂRII APEI ÎN COMUNĂ! VIDEO!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.