INIȚIATIVĂ LĂUDABILĂ! COPIII DIN DĂRMĂNEȘTI AU STRĂNS GUNOAIELE ARUNCATE PE CÂMP ȘI LE CER OAMENILOR SĂ PROTEJEZE NATURA

Prima pagină » Administratie » INIȚIATIVĂ LĂUDABILĂ! COPIII DIN DĂRMĂNEȘTI AU STRĂNS GUNOAIELE ARUNCATE PE CÂMP ȘI LE CER OAMENILOR SĂ PROTEJEZE NATURA

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Dâmbovița în parteneriat cu Școala Dărmănești și Primăria Dărmănești au desfășurat o activitate de ecologizare/ igenizare a unei zone de interes local aflată pe raza comunei Dărmănești. Copiii au strâns în saci menajeri gunoaiele împrăștiate în acestă zonă. În câteva ore, tinerii au strâns saci întregi cu gunoaie, iar în urma lor a rămas câmpul curat. Copiii sunt mândri de ce au făcut și speră ca oamenii să înțeleagă că gunoiul nu trebuie aruncat la voia întâmplării, pentru a proteja natura, mediul înconjurător și, de ce nu, sănătatea noastră, a tuturor.

“Tinerii din comuna noastră doresc să tragă un semnal de alarmă pentru toți cei care încă nu respectă natura și comunitatea,prin această activitate” Eco – voluntari pentru comunitate”,ne dorim o viață mai curată. Mulțumesc tuturor persoanelor implicate în această acțiune!” a transmis Valentin Mihalache, primarul comunei Dărmănești.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PROIECTE FĂRĂ PRECEDENT IMPLEMENTATE ÎN COMUNA COBIA, CONDUSĂ DE PRIMARUL MARIN MANDA

CORNEȘTI: PRIMARUL RADU STANCU, VIZITĂ LA INVESTIȚII IMPORTANTE DIN COMUNĂ, AFLATE ÎN IMPLEMENTARE

CORNELIU ȘTEFAN: “Avem undă verde pentru a începe, în cel mai scurt timp, lucrările de extindere la 4 benzi a DN71, Bâldana – Târgoviște ”

GURA FOII! ÎNCEP LUCRĂRILE PENTRU INTRODUCEREA REȚELELOR DE APĂ ȘI CANALIZARE! CE ALTE PROIECTE SE AFLĂ ÎN CURS DE IMPLEMENTARE! VIDEO!

PRIMĂRIA TITU ANUNȚĂ ÎNTRERUPEREA CURENTULUI ELECTRIC ÎN MAI MULTE ZONE DIN ORAȘ!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.