INIȚIATIVĂ LĂUDABILĂ! COPIII DIN DĂRMĂNEȘTI AU STRĂNS GUNOAIELE ARUNCATE PE CÂMP ȘI LE CER OAMENILOR SĂ PROTEJEZE NATURA

Prima pagină » Administratie » INIȚIATIVĂ LĂUDABILĂ! COPIII DIN DĂRMĂNEȘTI AU STRĂNS GUNOAIELE ARUNCATE PE CÂMP ȘI LE CER OAMENILOR SĂ PROTEJEZE NATURA

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Dâmbovița în parteneriat cu Școala Dărmănești și Primăria Dărmănești au desfășurat o activitate de ecologizare/ igenizare a unei zone de interes local aflată pe raza comunei Dărmănești. Copiii au strâns în saci menajeri gunoaiele împrăștiate în acestă zonă. În câteva ore, tinerii au strâns saci întregi cu gunoaie, iar în urma lor a rămas câmpul curat. Copiii sunt mândri de ce au făcut și speră ca oamenii să înțeleagă că gunoiul nu trebuie aruncat la voia întâmplării, pentru a proteja natura, mediul înconjurător și, de ce nu, sănătatea noastră, a tuturor.

“Tinerii din comuna noastră doresc să tragă un semnal de alarmă pentru toți cei care încă nu respectă natura și comunitatea,prin această activitate” Eco – voluntari pentru comunitate”,ne dorim o viață mai curată. Mulțumesc tuturor persoanelor implicate în această acțiune!” a transmis Valentin Mihalache, primarul comunei Dărmănești.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.