INGRID, GENIUL DIN BUCȘANI, PREMIATĂ LA “GALA EXCELENȚEI” ORGANIZATĂ DE CONSILIUL JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA

Prima pagină » Actualitate » INGRID, GENIUL DIN BUCȘANI, PREMIATĂ LA “GALA EXCELENȚEI” ORGANIZATĂ DE CONSILIUL JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA

Ingrid Amuza, fetița de 10 ani din comuna dâmbovițeană Bucșani, mândria locanicilor, a județului Dâmbovița și a României, a primit, astăzi, o distincție importantă oferită de Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, la “Gala Excelenței”.

Ingrid a uimit o lume întreagă cu inteligența sa aparte. Deși are o vârstă destul de mică, Ingrid reușește să facă calcule mentale în câteva secunde, calcule pe care alții le-ar faci pe hârtie sau chiar cu ajutorul calculatorului în timp mult mai îndelungat.

Anul trecut, Ingrid a reușit să urce România pe podiumul de la Dubai, unde a participat la Olimpiada Internațională de Matematică mentală.  Ingid a obținut locul I la această competiție internațională.


Pe 25 mai 2024, Ingrid a participat la Campionatul Internațional de Aritmetica Mentală HORUS 8, din Barcelona , unde a obținut premiul ” The Champion” , acest titlu reprezentând faptul ca a obținut cel mai mare punctaj.

La Gala Excelenței a județului Dâmbovița, Ingrid a fost însoțită de familie și de primarul Ionuț Mihai Valentin.

“Ingrid ne-a făcut din nou mândri și merită tot respectul nostru. Este o onoare atât pentru ea, cât și pentru comuna noastră această distincție primită astăzi. Îi mulțumesc domnului Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, pentru că i-a ofetit lui Ingrid această diplomă de excelență și vă promit că voi fi alături de această fetiță și o voi sprijini cu tot ce pot.” a declarat Ionut Mihai Valentin, primarul.comunei Bucșani.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

SC ECO LIFE STYLE, ANUNȚ DEPUNERE RAPORT PRIVIND IMPACTUL ASUPRA MEDIULUI

UVT: FACULTATEA DE DREPT ȘI ȘTIINȚE ADMINISTRATIVE ÎȘI DESCHIDE PORȚILE PENTRU O NOUĂ SESIUNE DE AMDITERE

CATD, UN NOU APEL PENTRU UTILIZAREA RESPONSABILĂ A APEI! SE VOR APLICA AMENZI!

UNIVERSITATEA “VALAHIA” TÂRGOVIȘTE ORGANIZEAZĂ CONCURS DE ADMITERE ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL SUPERIOR

ACCIDENT GRAV LA ȘELARU! DOI COPII ȘI DOI ADULȚI AU AJUNS LA SPITAL!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.