INCENDIU DEVASTATOR ÎN FOSTA AUTOGARĂ MONDOTRANS! FOCUL A FOST PUS INTENȚIONAT – VIDEO!

Prima pagină » Eveniment » INCENDIU DEVASTATOR ÎN FOSTA AUTOGARĂ MONDOTRANS! FOCUL A FOST PUS INTENȚIONAT – VIDEO!

Pompierii din Târgoviște au fost în alertă, noaptea trecută, după ce un apel la 112 anunța că mai multe autobuze parcate în fosta autogară Mondotrans din Târgoviște au luat foc. Flăcările erau uriașe și s-au exitins cu repeziciune la trei autobuze. Pompierii au intervenit cu mai multe echipaje și au reușit să stingă flăcările. Trei autobuze au ars în totalitate. Pompierii au stabilit că focul a fost pus intenționat. Poliția a deschis un dosar penal și îi caută pe autori. Anul trecut a mai avut loc un incediu asemănător, în aceeași autogară. Atunci, anchetatorii au stabilit că focul a fost pus de către oamenii străzii.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

CALEA LUMINII, EVENIMENTUL EMBLEMĂ AL TÂRGOVIȘTEI, SE VA DESFĂȘURA JOI, DUPĂ DENIA CELOR 12 EVANGHELII

LANȚUL DE SUPERMARKETURI DIANA INAUGUREAZĂ CEL DE-AL TREILEA  MAGAZIN DIN DÂMBOVIȚA, LA PICIOR DE MUNTE ! MÂINE ESTE  MAREA DESCHIDERE! PROMOȚII ȘI SURPRIZE PENTRU CLIENȚI!

LANȚUL DE SUPERMARKETURI DIANA INAGUREAZĂ CEL DE-AL DOILEA  MAGAZIN DIN DÂMBOVIȚA, LA GURA OCNIȚEI! MÂINE ESTE  MAREA DESCHIDERE!

LA MOROENI VA AVEA LOC A DOUA EDIȚIE A EVENIMENTULUI “LIVADA CĂSĂTORIILOR”

BARBER 13, SURPRIZĂ EMOȚIONANTĂ PENTRU CEL MAI VÂRSTNIC CLIENT! COLONELUL ÎN REZERVĂ FILIMON TUDOR A ÎMPLINIT 86 DE ANI! VIDEO!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.