ÎNCĂ UN PROIECT IMPORTANT A DEBUTAT LA DOBRA, PRIN PJDL! ESTE VORBA DESPRE AMENAJAREA DE ȘANȚURI ȘI PODEȚE PE O DISTANȚA DE 7,4 KM

Prima pagină » Administratie » ÎNCĂ UN PROIECT IMPORTANT A DEBUTAT LA DOBRA, PRIN PJDL! ESTE VORBA DESPRE AMENAJAREA DE ȘANȚURI ȘI PODEȚE PE O DISTANȚA DE 7,4 KM

Încă un proiect important a debutat la Dobra! Este vorba despre amenajarea de șanțuri și podețe pe mai multe străzi, atât din satul Dobra, cât și din satul Mărcești. Edilul Daniel Nica a anunțat că acest proiect de desfășoară în asociere cu Consiliul Județean Dâmbovița, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală.

“În această perioadă, executăm ample lucrări de amenajare a șanțurilor atât în satul Dobra, cât și în satul Mărcești! Este un proiect derulat în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, inițiat de Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean, căruia îi mulțumesc că totdeauna este aproape de locuitorii comunei noastre. Prin acest proiect vor fi amenajați 7,4 km de șanțuri, cu podețe și acces la proprietăți și va fi amenajat și acostamentul. În perioada următoare voi căuta finanțare pentru continuarea acestei investiții și pe alte străzi din satele noastre.” a anuțat Daniel Nica, primarul comunei Dobra.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.