ÎNCĂ UN CAZ DE CORONAVIRUS LA PRODULEȘTI

Prima pagină » Actualitate » ÎNCĂ UN CAZ DE CORONAVIRUS LA PRODULEȘTI

A fost identificat al doilea caz de coronavirus la Produlești. Este vorba desprea un tânăr de 23 de ani care lucrează la un depozit din București. Acesta a fost transportat cu ambulanța, vineri seara, la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Târgoviște. Acesta este al doilea caz de COVID-19 la Produlești. Primul caz a fost al unei femei care lucrează ca asistentă la Institutul Matei Balș din București. Aceasta s-a vindecat de coronavitus.

“Dragi Produleșteni, Din nefericire avem un nou caz de coronavirus în comuna noastră. Este vorba despre un tânăr în vârsta de 23 de ani din satul Costeștii din Deal (asimptomatic).
Vă informăm că situația este gestionată în totalitate de către DSP Dâmbovița (Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița), dar și de autoritățile locale.
Am acționat în jurul gospodăriei cu substanțe de dezinfecție din Registrul Național al Produselor Biocide, recomandabile în astfel de cazuri.

Primăria Comunei Produlești îndeamnă cetățenii comunei la calm și responsabilitate și la informare doar din surse credibile, oficiale. Orice modificare legată de situația sus menționată va fi adusă la cunoștință opiniei publice în timp util.

Vă mulțumim!” a anunțat pe Facebook, primarul comunei Produlești, George Georgescu

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PERCHEZIȚII ÎN DÂMBOVIȚA ȘI ALTE JUDEȚE LA CĂMĂTARI ȘI PROXENEȚI

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL DIN ANINOASA: “ VĂ MULȚUMESC PENTRU CĂ ZILNIC IMI DEMONSTRAȚI CĂ AM DEVENIT O CHIPĂ PUTERNICĂ, DE NEÎNVINS! ”

O MAMĂ DE 26 DE ANI ARE NEVOIE URGENT DE DONAȚII DE SÂNGE! Ce s-a întâmplat, de fapt, în urma accidentului de azi-dimineață, din Găești?

A FOST SEMNAT CONTRACTUL PENTRU CONSTRUIREA INSTALAȚIEI DE TRATARE A DEȘEURILOR DE LA ȘOTÂNGA! INVESTIȚIA SE RIDICĂ LA PESTE 94 DE MILIOANE DE EURO!

SEPTIMIU BURTESCU, LĂMURIRI DESPRE ZVONURILE CĂ I S-AR FI INTERZIS PARTICIPAREA LA JOCURI OFICIALE SAU AMICALE

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.