ÎNCĂ UN CAZ DE CORONAVIRUS LA PRODULEȘTI

Prima pagină » Actualitate » ÎNCĂ UN CAZ DE CORONAVIRUS LA PRODULEȘTI

A fost identificat al doilea caz de coronavirus la Produlești. Este vorba desprea un tânăr de 23 de ani care lucrează la un depozit din București. Acesta a fost transportat cu ambulanța, vineri seara, la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Târgoviște. Acesta este al doilea caz de COVID-19 la Produlești. Primul caz a fost al unei femei care lucrează ca asistentă la Institutul Matei Balș din București. Aceasta s-a vindecat de coronavitus.

“Dragi Produleșteni, Din nefericire avem un nou caz de coronavirus în comuna noastră. Este vorba despre un tânăr în vârsta de 23 de ani din satul Costeștii din Deal (asimptomatic).
Vă informăm că situația este gestionată în totalitate de către DSP Dâmbovița (Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița), dar și de autoritățile locale.
Am acționat în jurul gospodăriei cu substanțe de dezinfecție din Registrul Național al Produselor Biocide, recomandabile în astfel de cazuri.

Primăria Comunei Produlești îndeamnă cetățenii comunei la calm și responsabilitate și la informare doar din surse credibile, oficiale. Orice modificare legată de situația sus menționată va fi adusă la cunoștință opiniei publice în timp util.

Vă mulțumim!” a anunțat pe Facebook, primarul comunei Produlești, George Georgescu

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

BALUL MĂRȚIȘORULUI, LA DOBRA ȘI MĂRCEȘTI, ORGANIZAT DE PRIMARUL DANIEL NICA!

GUN AL MADENCILIK INSAAT NAKLIYE VE TICARET ANONIM SIRKETI  ANKARA, ANUNȚ

IPJ DÂMBOVIȚA, EVALUARE ACTIVITĂȚII DESFĂȘURATE ÎN ANUL 2023

S.C. SOLAREALIZE PARK LUSCA S.R.L, ANUNȚ DEPUNERE SOLICITARE OBȚINERE ACORD DE MEDIU

S.C. SOLAREALIZE PARK LUSCA S.R.L, ANUNȚ DEPUNERE SOLICITARE OBȚINERE ACORD DE MEDIU

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.