ÎNCĂ O VESTE BUNĂ PENTRU JUDEȚUL DÂMBOVIȚA! DOUĂ PROIECTE IMPORTANTE AU TRECUT ÎNTR-O NOUĂ ETAPĂ!

Prima pagină » Administratie » ÎNCĂ O VESTE BUNĂ PENTRU JUDEȚUL DÂMBOVIȚA! DOUĂ PROIECTE IMPORTANTE AU TRECUT ÎNTR-O NOUĂ ETAPĂ!

Inelul 2 de Centură a municipiului Târgoviște și centura ocolitoare a orașelor Pucioasa și Finei au primit aviz favorabil pentru următoarea etapă. Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, a fost prezent, astăzi, la Ministerul Transporturilor, pentru a susține aceste proiecte în fața Comisiei CNAIR.

“Astăzi, împreună cu secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionuț Săvoiu, am susținut în fața Consiliului Tehnico-Economic al CNAIR cele două proiecte deosebit de importante pentru dezvoltarea județului nostru.

În aceste condiții, până la sfârșitul anului, vom scoate la licitație  proiectarea și execuția lucrărilor. Centurile vor avea câte 2 benzi pe sens, noduri rutiere, sensuri giratorii, dar și pasaje și poduri. „ a anunțat Corneliu Ștefan , președintele Consiliului Județean Dâmbovița

Cele două investiții se ridică la o valoare de peste 300.000.000 de euro.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

EROII NEAMULUI, CINSTIȚI AȘA CUM SE CUVINE LA BUCȘANI

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.