ÎNCĂ O VESTE BUNĂ PENTRU JUDEȚUL DÂMBOVIȚA! DOUĂ PROIECTE IMPORTANTE AU TRECUT ÎNTR-O NOUĂ ETAPĂ!

Prima pagină » Administratie » ÎNCĂ O VESTE BUNĂ PENTRU JUDEȚUL DÂMBOVIȚA! DOUĂ PROIECTE IMPORTANTE AU TRECUT ÎNTR-O NOUĂ ETAPĂ!

Inelul 2 de Centură a municipiului Târgoviște și centura ocolitoare a orașelor Pucioasa și Finei au primit aviz favorabil pentru următoarea etapă. Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, a fost prezent, astăzi, la Ministerul Transporturilor, pentru a susține aceste proiecte în fața Comisiei CNAIR.

“Astăzi, împreună cu secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionuț Săvoiu, am susținut în fața Consiliului Tehnico-Economic al CNAIR cele două proiecte deosebit de importante pentru dezvoltarea județului nostru.

În aceste condiții, până la sfârșitul anului, vom scoate la licitație  proiectarea și execuția lucrărilor. Centurile vor avea câte 2 benzi pe sens, noduri rutiere, sensuri giratorii, dar și pasaje și poduri. „ a anunțat Corneliu Ștefan , președintele Consiliului Județean Dâmbovița

Cele două investiții se ridică la o valoare de peste 300.000.000 de euro.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Primăria Municipiului Târgoviște și Cinematograful Independența Târgoviste vă invită la deschiderea expoziției de pictură „Joie de Vivre”

SPECTACOL DE ZILE MARI, LA LUCIENI, DE ZIUA COMUNEI, PE 30 IUNIE!

SALA DE SPORT DIN DĂRMĂNEȘTI, ACCESIILĂ COPIILOR DIN COMUNĂ ȘI PE PERIOADA VACANȚEI

PRIMĂRIA CRÂNGURILE, ANUNȚ DESCHIDERE PROCEDURĂ DE TRANSPARENȚĂ DECIZIONALĂ

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL ANINOASEI, CERE AUTORITĂȚILOR SĂ REZOLVE DE URGENȚĂ PROBLEMA FURNIZĂRII APEI ÎN COMUNĂ! VIDEO!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.