ÎNCĂ O INVESTIȚIE MAJORĂ LA PRODULEȘTI!

Prima pagină » Administratie » ÎNCĂ O INVESTIȚIE MAJORĂ LA PRODULEȘTI!

George Georgescu, primarul comunei Produlești, a semnat astăzi un nou contract de asociere cu Consiliul Județean  prin Programul Județean de Dezvoltare Locală. Este vorba despre proiectul “Înființare sisteme de colectare și evacuare ape pluviale și accese la proprietăți pe străzile Armenești, Bisericii și Vale în satul  Produlești”.  Practic, cele trei stăzi erau singurele care nu aveau modernizat sistemul de șanțuri și accese la proprietăți, celelalte fiind deja modernizate prin alte proiecte.

“Astăzi, 28.06.2023, am semnat contractul de asociere cu Consiliul Județean Dâmbovița privind “Înființare sisteme de colectare și evacuare ape pluviale și accese la proprietăți pe străzile Armenești, Bisericii și Vale în satul  Produlești”! Mulțumesc frumos pentru susținere domnului președinte Corneliu Stefan  al Consiliului Județean Dâmbovița!” a transmis George Georgescu, primarul comunei Produlești

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ACȚIUNE DE COLECTARE DEȘEURI PERICULOASE,ÎN TÂRGOVIȘTE

SISTEM DE ILUMINAT NOU ȘI MODERN PE 64 DE STRĂZI ȘI 55 DE PARCĂRI DIN TÂRGOVIȘTE

CORNELIU ȘTEFAN: “Lucrările de modernizare a drumului județean DJ 71 sunt pe ultima sută de metri”

Lucrări avansate la construcția sălii de sport din campusul Universității „Valahia” din Târgoviște.

MAI MULTE STRĂZI DIN TITU VOR AVEA SISTEM NOU DE EVACUARE A APELOR PLUVIALE! PRIMARUL TRAIAN NICULAE A SEMNAT CONTRACTUL!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.