ÎNCĂ O INVESTIȚIE A FOST INAUGURATĂ LA BUCȘANI! LA EVENIMENT AU PARTICIPAT ȘI OFICIALITĂȚILE JUDEȚENE! VIDEO!

Prima pagină » Actualitate » ÎNCĂ O INVESTIȚIE A FOST INAUGURATĂ LA BUCȘANI! LA EVENIMENT AU PARTICIPAT ȘI OFICIALITĂȚILE JUDEȚENE! VIDEO!

Astăzi, un nou obiectiv a fost inaugurat în comuna Bucșani. Este vorba despre terenul de tenis construit în spatele sediului primăriei din comună. Investiția a fost realizată din bugetul local și cu ajutorul unor sponsori și are drept scop atragerea tinerilor către activitățile sportive.

La inaugurare au fost prezenți oaspeți de seamă din conducerea județului, Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cristea, vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița deputații Carmen Holban și Ionuț Vulpescu și primarii din localitățile învecinate, localnici, dar mai ales mulți copii din comună.

“Am inaugurat, astăzi, alături de colegi și prieteni, terenul de tenis din Bucșani, investiție de aproximativ 700.000 de lei realizată în totalitate din bugetul primăriei. Așa cum era de așteptat, cei mai entuziasmați de noua suprafață de joc au fost copiii! Mă bucură să văd cât de mulți vor să joace tenis! Cu mult antrenament, vor putea face performanță. Totodată, terenul va putea fi folosit de toate școlile din comună pentru orele de sport. Felicit administrația condusă de Mihai Ionuț Valentin pentru această investiție! De asemenea, felicitări și echipei de implementare din cadrul primăriei!” a declarat Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița

“Este un obiectiv important pentru că noi trebuie să investim în primul rând în copii, pentru că ei sunt viitorul. Trebuie să-i determinăm să practice sportul pentru că, pe lângă studiu, mișcarea constituie un factor important în dezvoltarea lor. Toți copiii din comună vor avea acces gratuit pe acest teren de tenis, o investiție pe care am ținut să o realizăm cât mai repede și mai bine. Mulțumesc oaspeților care au fost prezenți astăzi la inaugurarea acestui obiectiv, în special domnului Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, care a arătat mereu sprijin total pentru locuitorii comunei noastre și care mi-a fost alături de fiecare data când i-am cerut sprijinul. “ a declarat Mihai Ionuț Valentin, primarul comunei Bucșani.

Primul meci demonstrativ pe terenul nou inaugurat a fost jucat de Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean și de către Mihai Ionuț Valentin, primarul comunei Bucșani, ajutat de Daniel Nica, primarul comunei Dobra.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

„Noaptea Muzeelor 2024” în judeţul Dâmboviţa

CONSILIERII LOCALI DIN ȘELARU, CONVOCAȚI ÎN ȘEDINȚĂ ORDINARĂ ÎN DATA DE 23 MAI

SATUL BĂLTENI, DIN NOU LUAT CU ASALT DE MASCAȚI! CE CAUTĂ OAMENII LEGII!

VLĂDENI: A FOST INAUGURAT UN NOU LOC DE JOACĂ PENTRU COPII! CE ALTE INVESTIȚII VOR DEMARA!

CHIRURGUL BUCUREȘTEAN, ACUZAT DE UCIDERE DIN CULPĂ A FOST ARESTAT LA DOMICILIU

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.