ÎNCĂ NOUĂ STRĂZI DIN TÂRGOVIȘTE INTRĂ ÎN REABILITARE! CARE SUNT ACESTEA, VEDEȚI ÎN ARTICOL!

Prima pagină » Administratie » ÎNCĂ NOUĂ STRĂZI DIN TÂRGOVIȘTE INTRĂ ÎN REABILITARE! CARE SUNT ACESTEA, VEDEȚI ÎN ARTICOL!

Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște continuă modernizarea și reabilitarea străzilor din Târgoviște. Astăzi, edilul a anunțat că a semnat un nou contract de execuție pentru reabilitarea a nouă străzi din municipiu.

“Am semnat contractul de execuție aferent reabilitării străzilor Maior Brezișeanu Eugen, Calea Câmpulung, Ana Ipătescu, Locotenent Pârvan Popescu, Mihai Eminescu, Barăției, Ilfovului, Porumbeilor, si Costache Olăreanu.

Valoarea lucrărilor este de 10.793.540,43 lei, exclusiv TVA, intervențiile vor viza reabilitarea părții carosabile, a trotuarelor, refacerea canalizării pluviale, dar și montarea de indicatoare rutiere.

Durata de implementare nu va depăși 12 luni, din momentul predării amplasamentului către constructor, execuția va debuta în câteva zile iar finanțarea este obținută în cadrul Programului Național de Investiții “Anghel Saligny”! “  a anunțat Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

CORNELIU ȘTEFAN, BILANȚ LA TREI ANI DE CÂND CONDUCE CONSILIUL JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA

CRISTIAN STAN: “TÂRGOVIȘTEA NOASTRĂ SE TRANSFORMĂ ÎN FIECARE ZI. TÂRGOVIȘTEA NOASTRĂ ESTE ACASĂ!”

PALATUL ADMINISTRATIV DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA VA INTRA ÎNTR-UN PROCES DE MODERNIZARE INTEGRATĂ

CJD: PROGRAMUL LUCRĂRILOR LA INFRASTRUCTURA RUTIERĂ PENTRU PERIOADA 25-29 SEPTEMBRIE

ACȚIUNE DE COLECTARE DEȘEURI PERICULOASE,ÎN TÂRGOVIȘTE

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.