ÎNCĂ NOUĂ STRĂZI DIN TÂRGOVIȘTE INTRĂ ÎN REABILITARE! CARE SUNT ACESTEA, VEDEȚI ÎN ARTICOL!

Prima pagină » Administratie » ÎNCĂ NOUĂ STRĂZI DIN TÂRGOVIȘTE INTRĂ ÎN REABILITARE! CARE SUNT ACESTEA, VEDEȚI ÎN ARTICOL!

Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște continuă modernizarea și reabilitarea străzilor din Târgoviște. Astăzi, edilul a anunțat că a semnat un nou contract de execuție pentru reabilitarea a nouă străzi din municipiu.

“Am semnat contractul de execuție aferent reabilitării străzilor Maior Brezișeanu Eugen, Calea Câmpulung, Ana Ipătescu, Locotenent Pârvan Popescu, Mihai Eminescu, Barăției, Ilfovului, Porumbeilor, si Costache Olăreanu.

Valoarea lucrărilor este de 10.793.540,43 lei, exclusiv TVA, intervențiile vor viza reabilitarea părții carosabile, a trotuarelor, refacerea canalizării pluviale, dar și montarea de indicatoare rutiere.

Durata de implementare nu va depăși 12 luni, din momentul predării amplasamentului către constructor, execuția va debuta în câteva zile iar finanțarea este obținută în cadrul Programului Național de Investiții “Anghel Saligny”! “  a anunțat Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

CONSILIERII LOCALI DIN ȘELARU, CONVOCAȚI ÎN ȘEDINȚĂ ORDINARĂ ÎN DATA DE 23 MAI

VLĂDENI: A FOST INAUGURAT UN NOU LOC DE JOACĂ PENTRU COPII! CE ALTE INVESTIȚII VOR DEMARA!

SPECTACOL PENTRU COPIII DIN TITU, DE ZIUA COPILULUI

TÂRGOVIȘTE: INVESTIȚII DE 10 MILIOANE DE LEI PENTRU MODERNIZAREA ȘCOLII NR.9 DIN ORAȘ

DE ZIUA FAMILIEI, PRIMĂRIA ANINOASA A PREMIAT CUPLURILE CARE AU ÎMPLINIT 25 ȘI 50 DE ANI DE CĂSĂTORIE

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.