ÎN PRIMA ZI DE PAȘTE, POMPIERII AU SALVAT O VĂCUȚĂ DE LA MOARTE

Prima pagină » Eveniment » ÎN PRIMA ZI DE PAȘTE, POMPIERII AU SALVAT O VĂCUȚĂ DE LA MOARTE

“O intervenție ”minunată” a pompierilor din Moreni în Sfânta Zi de Paște
În această seară, pompierii de la Detașamentul Moreni au fost solicitați pentru salvarea unei bovine căzută într-o groapă, în cartierul Schela Mare din Mun.Moreni.
Sosiți la fața locului, salvatorii au avut în fața ochilor o imagine care le-a dat fiori. Văcuța era afundată (cu aproximativ 80 % din corp) într-o groapă plină cu noroi și reziduuri petroliere. Imediat s-au mobilizat și au trecut la acțiune.
Și cum ne aflăm în Sfânta Zi de Paște, totul avea să se termine cu bine, bietul animal fiind scos de pompieri din acea „capcană a morții” și predată proprietarului. Acesta le-a mulțumit din suflet salvatorilor și le-a mărturisit ceva ce i-a făcut pe toți să rămână fără cuvinte.
A fost o adevărată minune că vițica mai trăiește, în condițiile în care era dispărută de aproape o săptămână, stând captivă în acele condiții groaznice, fără apă și hrană, într-o zonă foarte rar străbătută de cineva. Și totuși, azi, în această zi sfântă, un trecător a văzut scena și a sunat la 112, solicitând intervenția salvatorilor de la Detașamentul de pompieri Moreni care au desăvârșit ”minunea”, transmite ISU Dâmbovița

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PETRECE PAȘTELE LA ZĂPADĂ! CABANA DICHIU VINE CU O OFERTĂ DE NEREFUZAT

DIANA MATEI ȘI TARAFUL CLEANTE VIN LA TÂRGOVIȘTE, LA CEA MAI TARE PETRECERE DE ZIUA FEMEII

SĂRBĂTORI DE IARNĂ ÎN INCINTA CURȚII DOMNEȘTI DIN TÂRGOVIȘTE! “???̆???? ?? ????!” ORGANIZAT DE CONSILIUL JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA

ACCIDENT GRAV ÎN TÂRGOVIȘTE! UN PIETON A FOST SPULBERAT PE TRECEREA PENTRU PIETONI ȘI ARUNCAT ÎNTR-UN CAMION

ÎNCĂ O NENOROCIRE ÎN ZONA GĂEȘTI! O COPILĂ A MURIT ÎN CONDIȚII SUSPECTE

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.