IMAGINI ȘOCANTE LA LUNGULEȚU! TÂNĂR LOVIT VIOLENT CU O BÂTĂ ÎN ZONA CAPULUI! VIDEO!

Prima pagină » Actualitate » IMAGINI ȘOCANTE LA LUNGULEȚU! TÂNĂR LOVIT VIOLENT CU O BÂTĂ ÎN ZONA CAPULUI! VIDEO!

Imagini greu de privit au fost filmate zilele trecute în comuna Lungulețu! Un tânăr își lovește fără milă un amic cu o bâtâ în zona capului. Totul părea o joacă la început, însă aceasta se putea termina tragic. Băiatul care a devenit victimă pare că îi cere în glumă individului violent să-l lovească. Acesta a luat totul în serios și l-a pălit violent cu bâta în zona capului. Din acel moment filmarea se oprește, pentru că nimănui, din cei care au asistat la scena șocantă, nu i-a venit să creadă ce s-a întâmplat. Deocamdată nu se știe dacă a fost depusă vreo plângere penală și nici starea în care se află tânărul lovit dur. Din informațiile noastre, acesta ar fi avut nevoie de îngirjiri medicale. Vom reveni!

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA MOROENI A AVUT LOC CEA DE-A V-A EDIȚIE A FESTIVALULUI COLINDELOR! VIDEO!

ATENȚIE! SE OPREȘTE FURNIZAREA APEI ÎNTR-O ZONĂ DIN TÂRGOVIȘTE

Gest de bunătate și generozitate! Daruri pentru copiii de la Spitalul Orășenesc și Centrul de Servicii Sociale Găești

MOȘ CRĂCIUN A AJUNS MAI DEVREME LA COPIII DIN SISTEMUL DE PROTECȚIE SOCIALĂ DIN DÂMBOVIȚA! LUCIANA CRISTEA: “Privirile lor pline de speranță imi amintesc că nimic nu este imposibil!”

VEȘTI BUNE PENTRU PEROANELE CU HANDICAP DIN GĂEȘTI ! CONSILIUL LOCAL A VOTAT RECTIFICAREA BUGETULUI PENTRU CA ACESTEA SĂ-ȘI PRIMEASCĂ TOATE DREPTURILE

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.