IMAGINI RARE ÎN BUCEGII DÂMBOVIȚENI! PARCAREA HOTELULUI PEȘTERA, PLINĂ CU MAȘINI TESLA DE PESTE O JUMĂTATE DE MILION DE EURO

Imagini rare în Bucegii dâmbovițeni! Parcarea Hotelului Peștera este plină cu autoturisme Tesla. Acest lucru se datorează unui evenimnet important al posesorilor de autoturisme Tesla, Raliul Transilvaniei! În drumul lor, participanții la acest raliu au ales să viziteze și Bucegii dâmbovițeni și să rămână peste noapte la renumitul Hotel Peștera, din inima Bucegilor. Aici , cei de la Hotel Peștera s-au îngrijit să le ofere italienilor toate condițiile, inclusiv stații electrice de încărcare pentru absolut toate autoturismele.

Participanții la Raliul Transilvania vor parcurge 3500 de kilometri traversând cinci țări din Europa de Est. Sunt multe oportunități inedite oferite de Raliul Transilvaniei 2022: vizita Muzeului Nikola Tesla din Belgrad, Cheile Dunării, Transilvania cu castelele sale, orașe bogate în istorie, păduri, munți și drumuri alpine judecate printre cele mai frumoase din lume!

Mâine, italienii vor pleca spre Alba Iulia, prin Brașov.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze: