IATĂ CĂ SE POATE! EMANUEL SPĂTARU, PRIMARUL DIN RĂZVAD, A INAUGURAT ASTĂZI CE-A MAI MODERNĂ GRĂDINIȚĂ DIN MEDIUL RURAL DÂMBOVIȚEAN – VIDEO!

Prima pagină » Administratie » IATĂ CĂ SE POATE! EMANUEL SPĂTARU, PRIMARUL DIN RĂZVAD, A INAUGURAT ASTĂZI CE-A MAI MODERNĂ GRĂDINIȚĂ DIN MEDIUL RURAL DÂMBOVIȚEAN – VIDEO!

Copiii din Răzvad au de astăzi o grădiniță nouă, ultra-modernă, o grădiniță care este printre cele mai frumoase din județul Dâmbovița! Investiția a fost efectuată din bugetul local, iar construcția a durat doi ani. Noua instutuție de învățământ este dotată la standarde europene, cu dormitoare, săli de curs, săli de mese, băi cu dușuri, cabinet medical, vestiare și multe altele.  La inaugurare, pe lângă zeci de copii și păriniți, au fost prezenți oaspeți de seamă în frunte cu Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cristea, vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, deputații Carmen Holban și Ionuț Vulpescu și mulți alții.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

EROII NEAMULUI, CINSTIȚI AȘA CUM SE CUVINE LA BUCȘANI

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.