IATĂ CĂ SE POATE! EMANUEL SPĂTARU, PRIMARUL DIN RĂZVAD, A INAUGURAT ASTĂZI CE-A MAI MODERNĂ GRĂDINIȚĂ DIN MEDIUL RURAL DÂMBOVIȚEAN – VIDEO!

Prima pagină » Administratie » IATĂ CĂ SE POATE! EMANUEL SPĂTARU, PRIMARUL DIN RĂZVAD, A INAUGURAT ASTĂZI CE-A MAI MODERNĂ GRĂDINIȚĂ DIN MEDIUL RURAL DÂMBOVIȚEAN – VIDEO!

Copiii din Răzvad au de astăzi o grădiniță nouă, ultra-modernă, o grădiniță care este printre cele mai frumoase din județul Dâmbovița! Investiția a fost efectuată din bugetul local, iar construcția a durat doi ani. Noua instutuție de învățământ este dotată la standarde europene, cu dormitoare, săli de curs, săli de mese, băi cu dușuri, cabinet medical, vestiare și multe altele.  La inaugurare, pe lângă zeci de copii și păriniți, au fost prezenți oaspeți de seamă în frunte cu Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cristea, vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, deputații Carmen Holban și Ionuț Vulpescu și mulți alții.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Primăria Municipiului Târgoviște și Cinematograful Independența Târgoviste vă invită la deschiderea expoziției de pictură „Joie de Vivre”

SPECTACOL DE ZILE MARI, LA LUCIENI, DE ZIUA COMUNEI, PE 30 IUNIE!

SALA DE SPORT DIN DĂRMĂNEȘTI, ACCESIILĂ COPIILOR DIN COMUNĂ ȘI PE PERIOADA VACANȚEI

PRIMĂRIA CRÂNGURILE, ANUNȚ DESCHIDERE PROCEDURĂ DE TRANSPARENȚĂ DECIZIONALĂ

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL ANINOASEI, CERE AUTORITĂȚILOR SĂ REZOLVE DE URGENȚĂ PROBLEMA FURNIZĂRII APEI ÎN COMUNĂ! VIDEO!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.