HOTEL CERES DIN PUCIOASA VA FI TRANSFORMAT ÎN CENTRU DE CARANTINĂ! MESAJUL PRIMARULUI CONSTANTIN ANA

Prima pagină » Administratie » HOTEL CERES DIN PUCIOASA VA FI TRANSFORMAT ÎN CENTRU DE CARANTINĂ! MESAJUL PRIMARULUI CONSTANTIN ANA

Cu tristete dar si cu speranta va anunt faptul ca Pucioasa va sta in prima linie in lupta din ce in ce mai dura cu epidemia de Coronavirus!

Oricat de tare am incercat sa impiedic acest lucru se pare ca epidemia se extinde cu o viteza atat de mare incat toate argumentele mele au fost de prisos!

In urma unei decizii a Ministerului Muncii, prin care pune la dispozitie autoritatilor toate hotelurile pe care le detin in tara, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a emis astazi o decizie prin care Hotelul Ceres devine centru de carantina!

Am incercat cu argumente sa impiedic aceasta decizie dar se pare ca intrarea in zona rosie si a Spaniei, Germaniei si Frantei duce la o crestere exponentiala a numarului de persoane pentru care se inlocuieste decizia izolarii la domiciliu cu cea de intrare in carantina!

In rest cu amaraciune mai spun un singur lucru:

Mi-as dori din suflet ca toate orasele din judet sa fie la fel de preocupate si implicate ca si noi!

Nu este normal, nu este uman sa descarcam aceasta presiune a spatiilor de carantina doar pe Pucioasa intr-o masura mai mare si pe Targoviste, intr-o masura mai mica – va rog sa cititi cu atentie adresele mele catre CJSU!

Puterea noastra dragilor, vine din unitate!

Asta cer si de la locuitorii orasului, dar si de la primarii din judet!

PS. Ca sa ne simtim si mai mici vreau sa va spun ca nimeni nu s-a sinchisit sa ne comunice oficial aceasta decizie!!!

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.