HO! HO! HO! MOȘ CRĂCIUN A AJUNS ȘI ÎN ACEST AN LA COPIII DIN COMUNA ANINOASA! VIDEO!

Prima pagină » Actualitate » HO! HO! HO! MOȘ CRĂCIUN A AJUNS ȘI ÎN ACEST AN LA COPIII DIN COMUNA ANINOASA! VIDEO!

Emoții și multă bucurie pentru copiii din comuna Aninoasa! Moș Crăciun a ajuns astăzi pe străzile din toate satele comunei și a venit încărcat cu daruri! Toți copiii care au ieșit să-l întâmpine au primit cadouri și câte o îmbrățișare de la Moșul. Și în acest an edilul Vlăduț Niculae a fost ajutorul de nădejde al Moșului și le-a pregătit copiilor cuminți surprize pe măsură. Micuții i-au cântat Moșului colinde și i-au spus că vor fi cuminți în continuare, își vor asculta părinții și vor învăța din ce în ce mai bine. La rândul lui, Moș Crăciun le-a promis că va veni negreșit și anul viitor în comuna Aninoasa.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

INGRID, „COPILUL- GENIU” CU CARE BUCȘANIUL SE MÂNDREȘTE! FATA A FOST PREMIATĂ DE PRIMARUL DIN BUCȘANI, DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI!

SEARĂ MAGICĂ LA GĂEȘTI, DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI! A FOST INAUGURAT TÂRGUL DE CRĂCIUN ȘI A FOST APRINS ILUMINATUL FESTIV! VIDEO!

LIDERII PSD DÂMBOVIȚA, ALĂTURI DE GĂEȘTENI, DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI

MESAJUL PRIMARULUI DIN LUCIENI PENTRU TOȚI LOCALNICII DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI

LA BUTIMANU, 1 DECEMBRIE A FOST SĂRBĂTORITĂ PRIN MUNCĂ! SE ASFALTEAZĂ ÎN UNGURENI! URMEAZĂ: LUCIANCA, STERIANU ȘI BĂRBUCEANU

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.