HALUCINANT! O DOCTORIȚĂ DE FAMILIE DIN CRÂNGURILE A CONTINUAT SĂ CONSULTE PACINEȚII, DEȘI O ASISTENTĂ DE-A EI A FOST CONFIRMATĂ CU CORONAVIRUS. PRIMARUL A MERS ȘI A DAT-O AFARĂ DIN CABINET!

Prima pagină » Administratie » HALUCINANT! O DOCTORIȚĂ DE FAMILIE DIN CRÂNGURILE A CONTINUAT SĂ CONSULTE PACINEȚII, DEȘI O ASISTENTĂ DE-A EI A FOST CONFIRMATĂ CU CORONAVIRUS. PRIMARUL A MERS ȘI A DAT-O AFARĂ DIN CABINET!

Este alertă în Crângurile, după ce localnicii au luat cu asalt primăria și au sesizat că doctorița de familie continua să consulte pacienți, desi o asistentă de-a dumneaei a fost confirmată cu coronavirus.

Vineri, 12.06.2020, asistenta medicală, colegă de cabinet și subordonată a doctoriței, a fost declarată ca infestată cu noul coronavirus și internată în spital.  Doamna doctor, ca și contact direct al asistentei depistate pozitiv a continuat să vină la muncă, deschizând cabinetul medical și intrând astfel în contact cu zeci de persoane din Comuna Crângurile. Femeia s-ar fi testat și ea, însă rezultatele n-ar fi ajuns până acum.

Sesizat de localnici, primarul Costin Barbu a mers la cabinetul medical, unde a găsit- o pe doctoriță consultând pacienții pe geam. Edilul i-a solicitat să închidă și să părăsească cabinetul, până când vor veni rezultatele testelor covid, pentru a nu pune în pericol sănătatea localnicilor.

“Dragi cetateni, azi, 17.06.2020, în urma sesizărilor primite de cetățenii din comuna noastră, m-am deplasat la dispensarul uman pentru a purta o discuție cu d-na doctor Toma. Fac precizarea ca d-na asistent este confirmată pozitiv cu Covid 19 si d-na dr. Toma suspectă!”a scris Costin barbu, primarul din Crângurile , pe pagina sa de Facebook, atașând și filmarea fcpcută la dispensar.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

CJD: PROGRAMUL LUCRĂRILOR LA INFRASTRUCTURA RUTIERĂ PENTRU PERIOADA 23-27 OCTOMBRIE

ECHIPA “GLORIA BUCȘANI” A CÂȘTIGAT PRIMA EDIȚIE A “CUPEI TOAMNEI LA FOTBAL”

FESTIVALUL TOAMNEI, UN EVENIMENT DEOSEBIT PREGĂTIT DE MICUȚII DE LA GRĂDINIȚA “INOCENȚA” DIN GĂEȘTI – VIDEO!

MANAGEMENTUL DE SUCCES DE LA PARCUL INDUSTRIAL MORENI, PREMIAT LA TOPUL FIRMELOR DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA

MOROENI! TREI NOI INVESTIȚII IMPORTANTE SUNT APROAPE DE FINALIZARE!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.