GURA FOII, PRINTRE PRIMELE COMUNE CARE PRODUC ŞI LIVREAZĂ ENERGIE DIN SURSE REGENERABILE

Prima pagină » Actualitate » GURA FOII, PRINTRE PRIMELE COMUNE CARE PRODUC ŞI LIVREAZĂ ENERGIE DIN SURSE REGENERABILE

Radu Nicolae Georgescu, primarul comunei Gura Foii vine cu o nouă veste bună pentru localnici. După ce, anul trecut, a instalat panouri fotovoltaice, un sistem care a produs aproximativ 200Kw/zi energie verde,acum se văd “roadele”. Edilul anunţă că a început să injecteze în reţea surplusul de energie.

“De astăzi Primaria Gura Foii a devenit prosumator. Anul trecut am instalat 20 kwp de panouri fotovoltaice, un sistem care produce aproximativ 200kw /zi, energie verde. De astăzi injectăm surplusul de enegie neconsumată în reţea.” a anunţat primarul Radu Nicolae Georgescu pe pagina sa de Facebook.

Radu Georgescu susţine că urmează să instaleze o pompă de căldură pentru încălzirea sediului Primăriei din sursă proprie de energie, precum şi a celorlalte instituții publice, şcoală şi grădiniţe.

“Urmează să instalăm în viitorul apropiat o pompă de căldură pentru încălzirea sediului Primăriei din sursă proprie de energie, precum şi a celorlalte instituții publice Scoala Gimnaziala Gura Foii, Grădinița Gura Foii şi Grădinița Bumbuia. Pentru că viitorul este cu siguranță electric…” a scris primarul Radu Nicolae Georgescu pe pagina sa de Facebook.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

BABEL FAST, PROGRAMUL ZILEI DE LUNI, 5 IUNIE

BABEL FAST! PROGRAMUL ZILEI DE DUMINICĂ, 4 IUNIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

FUEGO, CONCERT EXTRAORDINAR ÎN ACEASTĂ SEARĂ, LA TÂRGOVIȘTE, DE ZILELE JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

TÂRGOVIȘTE! MÂINE ÎNCEPE FESTIVALUL BABEL

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.