GURA FOII, PRINTRE PRIMELE COMUNE CARE PRODUC ŞI LIVREAZĂ ENERGIE DIN SURSE REGENERABILE

Radu Nicolae Georgescu, primarul comunei Gura Foii vine cu o nouă veste bună pentru localnici. După ce, anul trecut, a instalat panouri fotovoltaice, un sistem care a produs aproximativ 200Kw/zi energie verde,acum se văd „roadele”. Edilul anunţă că a început să injecteze în reţea surplusul de energie.

“De astăzi Primaria Gura Foii a devenit prosumator. Anul trecut am instalat 20 kwp de panouri fotovoltaice, un sistem care produce aproximativ 200kw /zi, energie verde. De astăzi injectăm surplusul de enegie neconsumată în reţea.” a anunţat primarul Radu Nicolae Georgescu pe pagina sa de Facebook.

Radu Georgescu susţine că urmează să instaleze o pompă de căldură pentru încălzirea sediului Primăriei din sursă proprie de energie, precum şi a celorlalte instituții publice, şcoală şi grădiniţe.

“Urmează să instalăm în viitorul apropiat o pompă de căldură pentru încălzirea sediului Primăriei din sursă proprie de energie, precum şi a celorlalte instituții publice Scoala Gimnaziala Gura Foii, Grădinița Gura Foii şi Grădinița Bumbuia. Pentru că viitorul este cu siguranță electric…” a scris primarul Radu Nicolae Georgescu pe pagina sa de Facebook.

Share on facebook
Distribuie
Share on whatsapp
Trimite
Share on email
Trimite
S-ar putea sa te intereseze:

NUME „GRELE” PE LISTA PSD DÂMBOVIȚA PENTRU PARLAMENTARE

Partidul Social Democrat Dâmbovița a depus lista de candidaturi pentru alegerile parlamentare programate pentru data de 6 decembrie a.c. La Senat, deschide lista, Titus Corlățean, urmat fiind de Claudia Gilia, Ionuț Săvoiu, Ion Cucui și Cătălin Olteanu. Pentru Camera Deputaților vor candida Ionuț Vulpescu, Carmen Holban, Radu Popa, Marian Țachianu Ionuț Bănică, Emanuel Spătaru, Liviu Vasilescu, Mihail Istrate. „Partidul Social Democrat Dâmbovița a depus astăzi semnăturile de susținere, peste 58000,

Citeste in continuare »

TRAGEDIE LA VULCANA BĂI! O FEMEIE A MURIT ARSĂ DE VIE ÎN LOCUINŢA CUPRINSĂ DE FLĂCĂRI

La data de 21 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orasului Pucioasa au fost sesizaţi cu privire la faptul că la un imobil, de pe raza localității Vulcana Băi a izbucnit un incendiu. Echipa de cercetare s-a deplasat la faţa locului, ocazie cu care a constatat că o persoană, respectiv o femeie, în varsta de 70 de ani, este decedată. În acest moment poliţiştii continuă cercetarile, urmând a fi stabilite

Citeste in continuare »

PMP, PRIMUL PARTID CARE A DEPUS DOSARELE PENTRU PARLAMENTARE! IULIAN VLADU ȘI ALEXANDRU OPREA SUNT CAP DE LISTĂ PENTRU CAMERA DEPUTAȚILOR ȘI SENAT!

Cea mai surprinzătoare echipă politică dâmbovițeana și-a depus astăzi listele pentru Camera Deputaților și Senat. Iulian Vladu și Alexandru Oprea, însoțiți de un grup de susținători, au mers astăzi la Biroul Electoral Județean, unde și-au depus candidaturile. Cei doi dâmbovițeni au declarat ca din echipa PMP fac parte doar oameni ai locului, cu care și-au propus să miște Dâmbovița spre dezvoltare. „Mergem în Parlament cu gândul și dorința de a

Citeste in continuare »

CRUCEA ROȘIE A TRIMIS AJUTOARE ÎN LOCALITATEA CARANTINATĂ DOBRA

Zeci de pachete cu alimente au ajuns la familiile cu nevoi din localitatea Dobra, localitate aflată în carantină din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus. Alimentele au fost oferite de către Crucea Roșie, filiala Dâmbovița, și au fost distribuite de către angajații primăriei, însoțiți de Daniel Nica, primarul ales al comunei Dobra, alături de alți voluntari. Au primit ajutoare familiile cu nevoi speciale și mai multe persoane vârstnice singure.

Citeste in continuare »