GURA FOII, PRINTRE PRIMELE COMUNE CARE PRODUC ŞI LIVREAZĂ ENERGIE DIN SURSE REGENERABILE

Prima pagină » Actualitate » GURA FOII, PRINTRE PRIMELE COMUNE CARE PRODUC ŞI LIVREAZĂ ENERGIE DIN SURSE REGENERABILE

Radu Nicolae Georgescu, primarul comunei Gura Foii vine cu o nouă veste bună pentru localnici. După ce, anul trecut, a instalat panouri fotovoltaice, un sistem care a produs aproximativ 200Kw/zi energie verde,acum se văd “roadele”. Edilul anunţă că a început să injecteze în reţea surplusul de energie.

“De astăzi Primaria Gura Foii a devenit prosumator. Anul trecut am instalat 20 kwp de panouri fotovoltaice, un sistem care produce aproximativ 200kw /zi, energie verde. De astăzi injectăm surplusul de enegie neconsumată în reţea.” a anunţat primarul Radu Nicolae Georgescu pe pagina sa de Facebook.

Radu Georgescu susţine că urmează să instaleze o pompă de căldură pentru încălzirea sediului Primăriei din sursă proprie de energie, precum şi a celorlalte instituții publice, şcoală şi grădiniţe.

“Urmează să instalăm în viitorul apropiat o pompă de căldură pentru încălzirea sediului Primăriei din sursă proprie de energie, precum şi a celorlalte instituții publice Scoala Gimnaziala Gura Foii, Grădinița Gura Foii şi Grădinița Bumbuia. Pentru că viitorul este cu siguranță electric…” a scris primarul Radu Nicolae Georgescu pe pagina sa de Facebook.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

S.C. ECO LIFE STYLE, ANUNȚ ASUPRA LUĂRII DECIZIEI DE ÎNCADRARE ÎN ZONĂ

PRIMĂRIA ANINOASA ÎN PARTENERIAT CU CRUCEA ROȘIE, CURSURI DE PRIM AJUTOR PENTRU LOCALNICI

UN SHOW DE NERATAT VINERI, 23 FEBRUARIE, DE LA ORA 17.00: Miss și Mister Găești 2024!

GUN AL MADENCILIK INSAAT NAKLIYE VE TICARET ANONIM SIRKETI ANKARA, ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE AVIZ DE MEDIU ȘI DECLANȘAREA ETAPEI DE ÎNCADRARE

VAGONUL UNUI TREN PERSONAL A LUAT FOC ÎN GARA TITU! PASAGERII AU FOST EVACUAȚI!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.