“GREII” DIN PSD DÂMBOVIȚA, PREZENȚI LA GĂEȘTI PENTRU A SUSȚINE ECHIPA PSD ȘI PE ALEXANDRU IORGA, CANDIDATUL PARTIDULUI PENTRU FUNCȚIA DE PRIMAR

Prima pagină » Politica » “GREII” DIN PSD DÂMBOVIȚA, PREZENȚI LA GĂEȘTI PENTRU A SUSȚINE ECHIPA PSD ȘI PE ALEXANDRU IORGA, CANDIDATUL PARTIDULUI PENTRU FUNCȚIA DE PRIMAR

Conducerea PSD Dâmbovița continuă organizarea de conferințe de presă în teritoriu. Astăzi, echipa PSD Dâmbovița, în frunte cu președintele Corneliu Ștefan, președintele executiv Titus Corlățean, secretarul general Daniel Cristian Stan, deputata Carmen Holban, secretarul de stat Ionuț Săvoiu și mulți alții au fost prezenți la Găești pentru a-l susține pe Alexandru Iorga, candidatul PSD Găești pentru funcția de primar al orașului. Iată principalele declarații!

“Dacă mă întrebați de ce m-am hotărât să candidez pentru funcția de primar al orașului Găești, vă spun că locuind în acest oraș am văzut că orașul stă cumva pe loc cu această conducere din acest moment. Nu-mi pică foarte bine atunci când văd orașele de lângă noi, gen Târgoviște și Pucioasa, care se dezvoltă și au conducere PSD, iar noi rămânem pe loc. Dacă mă intrebați de ce am ales să fac parte din echipa PSD vă spun că a fost o idee a mea strict personală, bazată pe rezultatele Partidului Social Democrat din județ, rezultatele echipei conduse de domnul președinte Corneliu Ștefan, care a dezvoltat lucruri frumoase într-un timp foarte scurt. Ca găeștean mă simpt confortabil când văd anumite situații chiar din comune conduse de PSD care se dezvoltă. Orașul Găești a rămas pe loc! Vreau să vă spun că am planuri sustenabile pentru dezvoltarea acestui oraș, am planuri în domeniul sănătății, educației, planuri pentru tineri, pentru seniori, pentru mediu și sunt foarte multe aspecte pe care o să le detaliez în întâlnirile următoare. Chiar dacă nu mi-am propus să fac o analiză a activității domnului primar, trăind în acest oraș, nu pot să nu observ faptul că în afară de apariții în mediul on-line să se laude cu anumite aspecte, unele chiar penibile, gen borduri vopsite și schimbate anul trecut, avem limitatoare de viteză, care nu sunt o noutate, adică ar trebui ca edilul acestui oraș să dezvolte ceva durabil pentru găeșteni. Cea mai acută problemă a orașului nostru este circulația, traficul rutier. În cei 16 ani de când domnul primar lucrează la primărie, din care în ultimii șapte a fost primar, nu a fost în măsuă să identifice o soluție pentru fluidizarea acestui trafic, pentru decongestionarea traficului rutier, acest lucru afectând în mod direct populația orașului Găești. Consider că soluția este centura orașului, inițiativă venită din partea Partidului Social Democrat, despre care o să vă vorbească mai mult domnul președinte Coreliu Ștefan. Ca o comparație între două orașe cu o populație asemănătoare, respectiv Pucioasa și Găești, dacă în luna mai, Pucioasa avea17 proiecte în valoare de 250 milioane de lei, noi găeștenii avem doar 3 în valoare de 21 de milioane. Totdeauna PSD Găești a avut inițiativa inființării unui Parc Industrial la Găești, dar, din păcate, nu s-a găsit o soluție din partea domnului primar. Am un plan pentru  dezvoltarea unui Parc Industrial asemănător cu cel de la Priboiu sau de la Moreni unde iși desfășoară activitatea peste 1300 de angajați, ceea ce reprezintă 10% din populația orașului nostru. Acolo vor fi create locuri de muncă, vor veni bani la bugetul local și multe alte avantaje. Eu aștept oamenii din Găești să vină în echipa mea pentru a dezvolta împreună acest oraș. ” a declarat Alexandru Iorga, candidatul PSD pentru funcția de primar al orașului Găești.

“Cred că orașul Gaești are nevoie de o schimbare și cred că Alexandru Iorga poate să ofere Găeștiului ceea ce-i lipsește în acest moment. S-a discutat foarte mult de bani europeni, de accesarea de fonduri europene, eu cred că Găeștiul nu există la acest capitol cu acea sumă. Beneficiind și de un buget important din taxe și impozite, Găeștiul putea să se dezvolte foarte foarte rapid având foarte mulți bani pe zona de susținere de cofinanțare pe proiecte. Din păcate, de ceva timp, la Găești nu a mai existat o administrație care să gestioneze așa cum ar trebui un oraș de acest nivel, cu un potențial foarte mare. Eu îl felicit pe Alexandru Iorga pentru decizie, pentru curaj, pentru asumarea unei responsabilități, că nu este uțor să intri într-o confruntare electorală cu un primar în funcție. Eu sunt convins că prin muncă, prin implicare, cu sprijinul nostru, rezultatul va fi unul pozitiv și undeva în octombrie vom depune jurământul pentru funcția de primar al orașului Găești.” a concis Daniel Cristian Stan, secretar execituv al PSD Dâmbovița și primar al municipiului Târgoviște.

“Lucurile sunt foarte clare din punctul nostru de vedere, al echipei PSD Dâmbovița. Începem campania pentru funcția de primar al orașului Găești și pentru Consiliul Local al orașului Găești. Așa cum am stabilit acum o săptămână, candidatul PSD pentru funcția de primar al orașului Găești este domnul Alexandru Iorga. O spun foarte clar, ca să înțeleagă toți găeștenii îl susținem necondiționat și vedeți că astăzi am venit alături de președintele execuitiv, de secretarul general, de parlamentari pentru a susține echipa PSD de la Găești. Aici vorbim de o echipă, cum vorbim și de echipa de la nivelul județului, vorbim de o echipă puternică, o echipă care va sprijini necondiționat echipa de la Găești pentru a câștiga funcția de primar și majoritatea în Consiliul Local. Din punctul nostru de vedere ne dorim ca această zonă a orașului Găești să fie un pol de dezvoltare pentru județul Dâmbovița, pentru că aveți tot ceea ce trebuie pentru acest lucru. Noi, echipa PSD Dâmbovița ne-am asumat nu doar pentru orașul Găești, ci pentru întreaga zonă, centura ocolitoare a orașului Găești, un proiect al Consiliului Județean Dâmbovița. Acum suntem în faza de proiectare și lucrăm cu câștigătorul licitației la proiectul tehnic, avem contract de finanțare cu Ministerul Dezvoltării cu o valoare de 89 milioane de lei. Sunt foarte mulți bani pe care-i investim într-un proiect pentru a crea în această zonă un pol de dezvoltare, pentru a atrage în Găești și în zonă cât mai mulți investitori. Legat de Alexandru Iorga, să știți că nu întâmplător am ales împreună cu colegii mei din PSD Găești ca Alexandru Iorga să candideze la funcția de primar al orașului Găești. În primul rând, și-a asumat această candidatură pentru că nu este ușor să intri în competiție cu un primar în funcție. În al doilea rând, v-o spun foarte clar, domnul primar al orașului Găești este într-o cădere continuă în sondaje de șase luni de zile. În ultimile șase luni am efectuat două sondaje pe raza orașului Găești și domnul primar este într-o cădere liberă. Ca să vă dau și câteva cifre, diferența de astăzi între domnul primar și Alexandru Iorga este de doar trei procente, deși Alexandru Iorga este lansat oficial doar de o săptămână. Cu o echipă puternică, cu sprijinul necondiționat din partea noastră, anul viitor, în fruntea orașului Găești vom avea un primar PSD, vom avea un consiliu local majoritar PSD și bineînțeles vom avea proiectele pe care le-am gândit împreună pentru locuitorii orașului Găești. ”a declarat Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița și președinte al Consiliului Județean Dâmbovița.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PROIECTE FĂRĂ PRECEDENT IMPLEMENTATE ÎN COMUNA COBIA, CONDUSĂ DE PRIMARUL MARIN MANDA

PSD DÂMBOVIȚA: “Municipiul Moreni a fost, întotdeauna, în centrul atenției  echipei PSD Dâmbovița”

PSD DÂMBOVIȚA: “Situația trebuie să se schimbe în Găești, iar acest lucru poate fi realizat doar cu Alexandru Iorga la conducerea primăriei orașului”

CORNELIU ȘTEFAN: “Echipa PSD de la Primăria Târgoviște, condusă de Daniel Cristian Stan, este, de departe, cea mai performantă pe care municipiul nostru a avut-o în ultimii 30 de ani”

SENIORII DIN PSD GĂEȘTI, SĂRBĂTORIȚI DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A VÂRSTNICILOR

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.