GRĂDINIȚA DIN SAGRICOM A FOST FINALIZATĂ! DIN TOAMNĂ, VA PRIMI 60 DE PREȘCOLARI

Grădinița cu program prelungit din cartierul târgoviștean Sagricom a fost construită în cadrul unui parteneriat între Primăria Târgoviște și Ministerul Educației. Lucrările au fost finalizate, iar construcția dispune de toate dotările și facilitățile pentru realizarea unui act educațional de calitate. Proiectul, în valoare de 4,2 milioane lei, a fost finalizat, lucrările au fost recepționate și cât de curând grădinița își va deschide porțile pentru 60 de preșcolari din Cartierul Tineretului (Sagricom) și nu numai.

„Suntem în cartierul Sagricom din municipiul Târgoviște, aici unde au fost finalizate lucrările de construire a unei grădinițe noi. Este vorba de un imobil care face parte din structura Grădiniței Nr. 9 din municipiul Târgoviște.  Suntem într-un moment important, din nou, pentru infrastructura târgovișteană. Este vorba de un proiect de aproximativ 4,2 milioane lei, un proiect realizat în parteneriat de către municipiul Târgoviște și Ministerul Educației. O grădiniță finanțată pe Axa 10, care vizează infrastructura educațional, Programul Operațional Regional. Este vorba de construirea de la zero a unei facilități importante pentru copiii din această zonă și nu numai. Acest imobil poate găzdui 60 de copii, este cu toate dotările necesare, 3 săli de grupă, bucătărie, grupuri sanitare, spălătorie, călcătorie, deci tot ceea ce este necesar pentru ca o grădiniță să funcționeze în condiții foarte bune. Acest cartier avea nevoie de o asemenea structură.

Și la această grădiniță din cartierul Sagricom avem energie din surse regenerabile, sunt panouri solare. Grădinița are și amenajări exterioare, un loc de joacă făcut de la zero”. a transmis Daniel CRistian Stan, primarul municipiului Târgoviște

„Cred că această zonă avea nevoie de această grădiniță și, bineînțeles, de investițiile pe care le-a enumerat domnul primar. Vreau să-l felicit pe domnul primar pentru tot ceea ce face pentru municipiul Târgoviște și nu în ultimul rând pentru această investiție deosebit de importantă pentru aceste cartier. Vreau să asigur, și pe domnul primar și pe târgovișteni, de tot sprijinul și toată colaborarea pentru proiectele pe care le avem pe raza municipiului Târgoviște. Investițiile pe care le-ați enumerat, viitoare, cred că vor înnobila acest cartier frumos al municipiului Târgoviște”, a transmis Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze:

PRIMĂRIA BĂLENI, APEL DE PROIECT ”INFIINȚAREA UNUI CENTRU DE COLECTARE A DESEURILOR PRIN APORT VOLUNTAR IN COMUNA BALENI, JUDETUL DAMBOVITA”

COMUNICAT DE PRESĂ “PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”                                                                                                      Comuna Baleni, martie 2023 ”INFIINȚAREA UNUI CENTRU DE COLECTARE A DESEURILOR PRIN APORT VOLUNTAR IN COMUNA BALENI, JUDETUL DAMBOVITA”

Citeste in continuare »