GEST LĂUDABIL! PENTRU CĂ PRIMĂRIA NU A LUAT NICIO MĂSURĂ, UN TÂNĂR DIN LUCIENI A ÎMPĂRȚIT MĂȘTI LA TOȚI LOCALNICII

Prima pagină » Eveniment » GEST LĂUDABIL! PENTRU CĂ PRIMĂRIA NU A LUAT NICIO MĂSURĂ, UN TÂNĂR DIN LUCIENI A ÎMPĂRȚIT MĂȘTI LA TOȚI LOCALNICII

S-a întâmplat zilele acestea în comuna dâmbovițeană Lucieni! În plină pandemie de coronavirus, conucerea primăriei Lucieni pare inexistentă și lipsită de acțiune. În toate localitățile din județ, primarii sar în ajutorul localnicilor, impart măști, mănuși și sfaturi, pentru ca toți să treacă cu bine prin aceste vremuri tulburi. La Lucieni, primarul pare că a trecut pe modul MUTE!

În lipsa unei reacții a conducerii primăriei, un tânăr din localitate a hotărât să-și ajute consătenii așa cum poate. Alături de o echipă de tineri, Vasile Tița ( Marius) a împărțit în comuna peste 1400 de măști de protecție. Gestul lui a fost apreciat de localnici.

“Ce să facă primarul nostru? Zici că e monument ! Felicitări și mulțumim pentru inițiativă, Marius! ”a scris un localnic din Lucieni.

Vasile Tița are 43 de ani, locuiește în satul Olteni , are o familie frumoasă cu doi copii și a lucrat până în prezent ca salvator în cadrul Inspectoratului Pentru Situații de Urgență Dâmbovița. Gestul lui merită toată stima!

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

CALEA LUMINII, EVENIMENTUL EMBLEMĂ AL TÂRGOVIȘTEI, SE VA DESFĂȘURA JOI, DUPĂ DENIA CELOR 12 EVANGHELII

LANȚUL DE SUPERMARKETURI DIANA INAUGUREAZĂ CEL DE-AL TREILEA  MAGAZIN DIN DÂMBOVIȚA, LA PICIOR DE MUNTE ! MÂINE ESTE  MAREA DESCHIDERE! PROMOȚII ȘI SURPRIZE PENTRU CLIENȚI!

LANȚUL DE SUPERMARKETURI DIANA INAGUREAZĂ CEL DE-AL DOILEA  MAGAZIN DIN DÂMBOVIȚA, LA GURA OCNIȚEI! MÂINE ESTE  MAREA DESCHIDERE!

LA MOROENI VA AVEA LOC A DOUA EDIȚIE A EVENIMENTULUI “LIVADA CĂSĂTORIILOR”

BARBER 13, SURPRIZĂ EMOȚIONANTĂ PENTRU CEL MAI VÂRSTNIC CLIENT! COLONELUL ÎN REZERVĂ FILIMON TUDOR A ÎMPLINIT 86 DE ANI! VIDEO!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.