GEST LĂUDABIL! PENTRU CĂ PRIMĂRIA NU A LUAT NICIO MĂSURĂ, UN TÂNĂR DIN LUCIENI A ÎMPĂRȚIT MĂȘTI LA TOȚI LOCALNICII

Prima pagină » Eveniment » GEST LĂUDABIL! PENTRU CĂ PRIMĂRIA NU A LUAT NICIO MĂSURĂ, UN TÂNĂR DIN LUCIENI A ÎMPĂRȚIT MĂȘTI LA TOȚI LOCALNICII

S-a întâmplat zilele acestea în comuna dâmbovițeană Lucieni! În plină pandemie de coronavirus, conucerea primăriei Lucieni pare inexistentă și lipsită de acțiune. În toate localitățile din județ, primarii sar în ajutorul localnicilor, impart măști, mănuși și sfaturi, pentru ca toți să treacă cu bine prin aceste vremuri tulburi. La Lucieni, primarul pare că a trecut pe modul MUTE!

În lipsa unei reacții a conducerii primăriei, un tânăr din localitate a hotărât să-și ajute consătenii așa cum poate. Alături de o echipă de tineri, Vasile Tița ( Marius) a împărțit în comuna peste 1400 de măști de protecție. Gestul lui a fost apreciat de localnici.

“Ce să facă primarul nostru? Zici că e monument ! Felicitări și mulțumim pentru inițiativă, Marius! ”a scris un localnic din Lucieni.

Vasile Tița are 43 de ani, locuiește în satul Olteni , are o familie frumoasă cu doi copii și a lucrat până în prezent ca salvator în cadrul Inspectoratului Pentru Situații de Urgență Dâmbovița. Gestul lui merită toată stima!

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

TÂRGOVIȘTEA ARE UN NOU CAMPION CU CARE SE MÂNDREȘTE! MIHNEA ȘTEFAN, CAMPION EUROPEAN LA AUTOMOBILISM VITEZĂ PE CIRCUIT

FESTIVALUL TOAMNEI, UN EVENIMENT DEOSEBIT PREGĂTIT DE MICUȚII DE LA GRĂDINIȚA “INOCENȚA” DIN GĂEȘTI – VIDEO!

ÎNCEPE A 56-A EDIȚIE A FESTIVALULUI NAȚIONAL “CRIZANTEMA DE AUR”

MOL-INVEST LIVREAZĂ ÎNCĂ 300 DE APARTAMENTE NOI ȘI MAI MULTE SPAȚII COMERCALE ȘI A ÎNCEPUT DEJA LUCRĂRILE LA NOI PROIECTE!

ACCIDENT GRAV LA VULCANA PANDELE! UN TÂNĂR A FOST RESUSCITAT!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.