GĂEȘTI! CEA MAI MARE PETRECERE ÎN AER LIBER PENTRU COPII, DE 1 IUNIE! PROGRAMUL MANIFESTĂRILOR!

Ziua Copilului se anunță un eveniment de neuitat, la Găești. Autoritățile locale au pregătit cadouri, surprize și competiții cu premii pentru cei mici, care sunt așteptați în număr mare atât în Parcul Central, cât și la stadionul orașului.

Cu o mobilizare fără precedent în ultimii 3 ani, petrecerea dedicată copiilor va fi, cu siguranță, pe gustul tuturor.

Primăria Găești, Casa de Cultură și Clubul Copiilor lucrează acum la ultimele detalii. Potrivit programului pus la dispoziție de autorități, competițiile sportive vor debuta la ora 09.00, la stadionul orășenesc. Copiii vor concura la probe de atletism, viteză și rezistență, pe câte patru grupe de vârstă, iar premiile sunt foarte atractive. Astfel, copiii care vor obține locul I vor pleca acasă cu 100 de lei, pentru locul al II-lea s-au pus la bătaie 70 de lei, iar pentru locul al III-lea – 50 de lei. Înscrierile la competițiile de viteză și rezistență se fac la școli, dar pot fi făcute chiar și în ziua de 1 Iunie, la stadion, cu condiția ca părinții celor mici să poată pune la dispoziție datele din certificatul de naștere.
De la ora 10.00, în Parcul Central, va debuta concursul de desene pe asfalt pentru preșcolari și pentru copiii până în clasa a IV-a. Și aici vor fi acordate premii în bani, la fel ca în cazul competițiilor sportive.
De la 10.30, cei mici sunt invitați la un spectacol de magie cu Paco. Numere spectaculoase se vor derula în fața celor mici, într-o atmosferă electrizantă.
Pentru că este petrecere, nu vor lipsi personajele de poveste și animația pentru copii. Va fi distracție la maximum, cu dans și jocuri antrenante.
Casa de Cultură și Clubul Copiilor au pregătit un spectacol plin de culoare, interactiv, pentru sărbătoriții zilei.
Nu în ultimul rând, va avea loc o ceremonie de premiere fastuoasă pentru câștigătorii competițiilor organizate, iar la final, toți copiii vor primi cadouri din partea primarului Grigore Gheorghe.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze: